ZI IMPORTANTĂ PENTRU RAPID

Ziua de 3 aprilie 2018 este una extrem de importantă pentru fotbalul rapidist și poate fi decisivă pentru promovarea giuleștenilor în Liga 3.

De la ora 14, Academia Rapid joacă împotriva rivalei Dinamo, cea care a ținut în șah Steaua, în urmă cu o săptămână, terminând la egalitate, 2-2.

De la aceeași oră, așteptăm un deznodământ ce s-a tot amânat, însă se pare că de această dată vom ști exact soarta celor trei puncte luate pe nedrept în cazul Muscalu.

Academia Rapid ar fi avut acum cinci puncte avans, în fața Stelei, dacă se luau doar rezultatele de pe teren, iar la capitolul înfrângeri, în dreptul giuleștenilor, ar fi stat cifra zero.

Fotbalistul Valentin Muscalu a fost folosit de Academia Rapid în partida cu AS Tricolor, câștigată pe teren, cu 3-1, după ce a primit acordul inițial al AMFB-ului de a evolua, însă FRF a contestat dreptul acestuia de joc și a decis ca giuleștenii să piardă meciul la masa verde, cu 3-0.

Sperăm ca finalul zilei să ne aducă două vești bune, iar Academia Rapid să-și primească înapoi punctele câștigate cu multă trudă, pe teren.

Leave a Reply