ZI DE MECI / RAPID – VICTORIA, ORA 19:30

După câteva zile de sărbătoare pentru românii ortodocși, în care lumea s-a relaxat, începând de astăzi se reintră în programul normal de lucru.

Pentru jucătorii Academiei Rapid această minivacanță nu a existat, ei pregătindu-se intens pentru meciul de astăzi, cu ACS Victoria, de la pe stadionul Giulești, de la ora 19:30.

Această partidă face parte din etapa a 19-a, etapă amânată din cauza ninsorilor abundente de la finalul lunii martie.

Rapid nu se va putea baza pe Daniel Pancu, cel care se reface după accidentarea din meciul cu AFC, dar și Adrian Mitea, mijlocașul ce va mai lipsi aproximativ o lună de zile.

De asemenea, Mihai Stancu va fi suspendat, după eliminarea din meciul cu Comprest GIM, însă va reveni Doru Bratu, cel care a lipsit la meciul de sâmbătă, din cauza cumului de cartonașe galbene.

Biletele pentru meciul din această seară se pot achiziționa de la casele de bilete ale stadionului Giulești, începând cu ora 14, dar și de pe site-ul Eventim, AICI.

În tur, Academia Rapid a învins-o pe Victoria, cu 3-0, într-un meci disputat pe stadionul Coresi, prin golurile marcate de Daniel Pancu (31), Radu Bădiță (40) și Adrian Mitea (76).

Pe lângă meciul din Giulești, tot în această etapă se mai dispută meciurile: Comprest GIM – Dinamo, Steaua – Termo, Carmen – Venus, Metaloglobus II – Romprim, Progresul Spartac II – Progresul 2005 și Tricolor – AFC Rapid, iar AFC Asalt stă.

 

 

Leave a Reply