ANDREI DRĂGHIA S-A ÎNTORS LA RAPID

Rapid a reușit să dea o lovitură importantă pe piața transferurilor, readucându-l acasă pe Virgil Andrei Drăghia, unul dintre cei mai iubiți portari giuleșteni.

În vârstă de 28 de ani, Drăghia a crescut în pepiniera Rapidului, unde a ajuns la 11 ani, debutând pentru echipa mare, în campionat, în 2013, într-un meci cu U Cluj (1-4), de pe teren propriu, și a adunat 56 de meciuri în tricoul alb-vișiniu:

 • 2012/2013 – 3 meciuri / 5 goluri primite (Liga 1)
 • 2013/2014 – 29 meciuri / 25 goluri primite (Liga 2)
 • 2014/2015 – 4 meciuri / 7 goluri primite (Liga 1)
 • 2015/2016 – 20 meciuri / 14 goluri primite (Liga 2)

Primul meci oficial al lui Drăghia a fost chiar în cupele europene, la Varșovia, în 2011, în deplasarea Rapidului, cu Legia (1-3).

După plecarea de la Rapid, Andrei a bifat trei echipe, Concordia Chiajna (2016/17 – 5 meciuri), Juventus București (2017/18 – 24 meciuri) și FC Voluntari (2018/19 – 5 meciuri).

Virgil Drăghia a semnat un contract valabil pe trei ani și îl va avea concurent pe postul de portar pe Ștefan Ciuculescu, dar și pe tinerii Andrei Voican și Alex Tătaru.

21 Responses

 1. George

  Este un mare cistig… Fff mare succes și sa speram ca vom închide poarta… Pt toți cei care iubesc RAPIDUL să-și reamintească ca aceasta echipa a defilat în liga a 4… A surclasat csa și sincer nu cred ca echipele din aceasta divizie sunt mult mai bune…. Ne încălzim mai greu dar tot noi vom promova…. Iar pt Nico un sfat :dacă iubește RAPIDUL ASA CUM ȘTIU CA ÎL IUBEȘTE sfatul meu este sa lase orgoliul deoparte și sa revină la echipa… Este nevoie de toată experienta lui atit în teren cit și în VIATA RAPIDULUI….

 2. Da este o veste f buna, parerea mea ca rezerve vor fi Voican si Tataru,in anumite meciuri se vor folosi de ei incet incet Fane Ciuculescu ii va da drumul sa plece,datorita unor eurogoluri de trista amintire.E un pas bun ca la nivelul “portari”era dezastru.in retur se va reglementa mult mai bine cred,la acest capitol.

 3. Perot

  Inca un semn de normalitate, ce vine in sprijinul afirmatiilor mele anterioare cum ca treburile nu merg chiar la intamplare in noul proiect. Cu Dumnezeu, inainte !

 4. George

  Vasilica lasă-ne tata mergi la afc lingă leasa și Manoliu nu înțelegi ca discutam despre ADEVĂRATUL ȘI UNICUL RAPID…. Mergi tot cu afc ca cei care am fost alături de tot ceea ce înseamnă RAPID neam saturat de…. Ceea ce ai debitat și depistezi….

 5. Fzr

  E un transfer binevenit însă sper sa nu fie ultimul, avem mare nevoie de un mijlocaș cu experiență, un mijlocaș polivalent care să facă legătura între apărare și atac si un fundaș stânga, Ladaru nu are viteză pentru acea poziție…

 6. George

  Ideea este ca tu ai susținut o cauza afc ca ai făcut-o din interes este de înțeles doar ca rapidisti ca tine care au ținut isonul lui leasa și Manoliu AU FĂCUT ȘI FAC MULT RĂU RAPIDULUI…. VOI NU AVEȚI CE CAUTA PE ACEST SAIT…. AȚI CRITICAT, ATI I JURAT ACEST PROIECT DE RENAȘTERE A RAPIDULUI…. CE VREȚI CE CĂUTAȚI AICI… MERGEȚI CU afc….

 7. George

  Știu ca ADEVĂRUL DOARE ȘI SUPĂRA…. Dar asta sa intimplat… Cei ca tine care au susținut nu afc ci doi OAMENI (LEASA ȘI MANOLIU) fără caracter care au făcut mult rău RAPIDULUI. SINCER NU AU CE CAUTA PE ACEST SAIT….. AȚI ÎNJURAT ați spus vrute și nevrute…. AȚI făcut mult RĂU suflari. Rapidiste dacă era pe vremea lui Mincea voi nu iesati din casa….

 8. George

  Pai nu îmi vad de treaba spun ceea ce sa intimplat…. Nu asa ai făcut…. La mine nu țin amenințările de nici un fel…. Spune dacă greșesc cu ceva? Ai susținut pe leasa și Manoliu? Ai fost contra academiei? Cu ce greșesc? Nu asta este ADEVĂRUL?

 9. liviu k.

  nu cred ca portarul este o pozitie deficitara la echipa
  problemele sint la creatie si la marcat
  si ar mai fi ceva !
  maldarasanu a fost concediat de la astra desi nu a piedut nici un meci din 7 (e drept 5 egaluri)
  sa nu uitam ca alegerea lui sumacher acum un an a fost de conjuctura , maldarasanu preferind astra 2
  sint voci care considera ca actuala conjuctura la rapid este o caciula prea mare pentru shumi .
  nu stiu daca asta ar fi corect fata de un antrenor care nu a fost invins de vreo 43 de meciuri (e drept liga 4-a)
  in liga 3-a , spun unii , echipa nu joaca nimic.
  dar nu este exclus !
  invit colegii de suferinta , sa-si spuna parerea

 10. George

  Fiecare dintre noi își poate da cu părere dar cred eu ca suntem sau mai bine spus avem cea mai BUNA echipa din serie…. Sincer am văzut la lucru și pe petrolu și pe u Cluj și majoritatea echipelor din serie B…. Nu sunt cu nimic superioare valoric modul de exprimare modest, din păcate asta este Valuare jucătorilor… Rolul nostru este sa încurajăm echipa și sa fim alături de băieți ca de fixare data…. Succes…

 11. Maestre Liviu nu e pb acum sa vb de Schumi,ci pb determinarii angajamentului pe teren al jucatoriilor,sa vb pe cinste la nivelul ligii 3 e echilibrata Rapidul.Sunt si vechi si tineri bunisori deci pb este jocul in asamblu e f dificil tine de disciplina creatie si multa multa determinare.

Leave a Reply