VICTORIE, CU SUPORTERII DUPĂ GARDURI

Academia Rapid a plecat cu toate cele trei puncte din Pantelimon, reușind să învingă echipa secunda a lui Metaloglobus, cu 2-1.

În condiții aparte, cu suporterii văzând meciul de după garduri, direct din stradă, pe o căldură toropitoare și pe un teren sintetic dificil, giuleștenii au avut de tras cu o echipă imprevizibilă, care poate facem meciuri mari, dar și care poate pierde când nu se așteaptă nimeni.

Lucrurile au început cum nu se poate mai bine, Marian Vlada finalizând superb, în minutul 4, cu un șut perfect plasat, de la marginea careului.

Gazdele însă au oferit o replică foarte bună, și, cu puțin ajutor de la o brigadă de arbitri, ce au avantajat echipa gazdă în repetate rânduri, enervându-l la culme pe Constantin Schumacher, au intrat în joc, reușind să egaleze în minutul 38, când, la o ieșire întârziată a lui Ignat, centralul a acordat penalty. Portarul nostru s-a revanșat, parând lovitura de la 11 metri, însă Bădulescu, aflat pe fază, a egalat după respingerea lui Ignat.

Fără două piese importante, Daniel Niculae și Alex Burlacu, rapidiștii au ieșit mai montați de la cabine, golul venind în minutul 63, atunci când Lucian Goge a finalizat elegant pe lângă portarul advers și a adus o nouă victorie Rapidului, victorie ce asigură în proporție de 99% prima poziție la finalul sezonului regular și trei puncte la startul play-off-ului.

Academia Rapid a jucat cu Ignat – Voicu, Bratu, Iacob (51′ Dovleac), Stancu – Olariu (60′ A. Grigore), Maftei, Duriță, Goge (75′ Bărbălău) – Vlada, Pancu (68′ Lădaru).

Giuleștenii au zece puncte avans față de CSA Steaua, chiar dacă au două meciuri în plus, însă în ultimele două partide vor întâlni cele slabe echipe ale seriei, ultimele două clasate, Romprim, sâmbăta viitoare, în ultimul meci de pe Giulești, în afară de eventualul meci de baraj, și Venus, echipă învinsă în tur cu 26-1.

Până atunci, miercuri, de la ora 19:30, tot pe Giulești, Rapid va întâlni Carmen, în semifinalele Cupei României, faza pe București.

Leave a Reply