START DE PLAY-OFF / RAPID – AS TRICOLOR

Astăzi este o zi extrem de importantă pentru tot fotbalul rapidist. Academia Rapid debutează în Play-Off, a doua fază a Ligii a IV-a, și cea care va decide în proporție de 99,9% echipa ce va promova în cel de-al treilea eșalon, meciul de baraj fiind o formalitate.

Deși a dominat categoric sezonul regular, în care a înregistrat doar două remize în 28 de partide, Academia Rapid intră în Play-Off cu un singur punct în fața locului secund, CSA Steaua, și două față de adversara de astăzi, AS Tricolor, “câinii” de la Dinamo pornind cu ultima șansă și cu niciun punct.

Astfel, orice meci este extrem de important, iar în această fază, chiar și cel mai mic pas greșit poate însemna pierderea unui sezon.

De la ora 18:30, Rapid joacă primul meci al Play-Off-ului, împotriva ocupantei locului 3, AS Tricolor, o echipă solidă, cu jucători experimentați, care, chiar dacă a pierdut ambele partide din sezonul regular din Giulești, își va juca șansa de a promova.

Constantin Schumacher este optimist în legătură cu șansele giuleștenilor de a câștiga Play-Off-ului, tot lotul fiind valid, chiar și mijlocașul Adrian Mitea revenindu-și după șapte luni, însă mai mult ca sigur nu va fi forțat de către antrenorul rapidist.

Un lucru inedit, cel puțin după Revoluție, este cuplajul organizat de către AMFB, după meciul Rapidului urmând a se disputa cealaltă partidă a primei etape, CSA Steaua – CS Dinamo, de la ora 21:00, astfel încât, cu un singur bilet puteți asista la ambele meciuri.

Biletele pentru cele două meciuri pot fi cumpărate și astăzi, de la stadionul Giulești, pentru Peluza Nord și Tribuna a II-a, de la Liga Suporterilor Rapidiști, iar biletele pentru Tribuna 0 și Tribuna 1A pot fi achiziționate online, de pe site-ul bilete.ro.

Prețul unui bilet la Peluza Nord este de 20 de lei, în timp ce un tichet la Tribuna a II-a costă 25 de lei.

Clasament:

  • Rapid – 3p
  • Steaua – 2p
  • Tricolor – 1p
  • Dinamo – 0p

Etapa a doua se va disputa tot pe Giulești, miercuri, pe 30 mai, după următorul program:

  • 18:30: CSA Steaua – AS Tricolor
  • 21:00: Academia Rapid – CS Dinamo

 

 

 

Leave a Reply