REVENIRI PE BANDĂ ÎN LOTUL RAPIDIST

După o perioadă în care a suferit destul de mult, din cauza accidentărilor, Academia Rapid începe să-și recupereze jucătorii și să devină tot mai puternică și, din fericire, lipsită de alte probleme medicale.

Odată cu startul pregătirilor din această iarnă, la clubul giuleștean a venit un preparator fizic, Radu Mandache, fost jucător la juniorii Rapidului, care a adus un plus imens în forma fizică a jucătorilor, metodele lui având și un rol de prevenție.

Lucrul cel mai îmbucurător este că, după Alex Burlacu, în meciul cu Tricolor a revenit pe teren Doru Bratu, jucător accidentat în partida amicală cu FCM Bacău.

Bratu, cel care a suferit o fractură la mâna stângă, în urmă cu două luni, a jucat toată repriza secundă, înlocuindu-l pe Adrian Boian, și a fost foarte sigur în intervenții.

Veștile bune nu se opresc însă aici. Alex Iacob, celălalt fundaș central, accidentat în amicalul cu Dnipro, atunci când a căzut pe braț, este foarte aproape de a reintra pe teren, astfel încât, în următoarele etape, Constantin Schumacher va avea mari “probleme” în a alege linia de fundași centrali.

Un alt jucător important, ce a suferit o ruptură a ligamentului încrucișat anterior, în meciul cu Venus, Adrian Mitea, a început alergările și are șanse mari să prindă finalul de sezon pe teren.

Singurul jucător al cărei perioade de repaus se prelungește este Alex Costache, un tânăr fundaș de mare viitor, ce a pierdut aproape tot campionatul, după o ruptură a ligamentului colateral stâng.

Astfel, lotul Academiei Rapid devine aproape complet, fiecare post fiind dublat, iar în unele poziții, concurența este și mai mare, trei jucători luptându-se pentru un loc în echipă, lucru ce nu poate decât să-i bucure pe antrenorii giuleșteni.

 

 

1 Response

Leave a Reply