REMIZĂ ÎN ULTIMUL TEST AL ANULUI

Rapid a încheiat anul 2018 cu un joc de verificare, tot împotriva Progresului Spartac, echipă pe care a învins-o în urmă cu trei zile, cu 1-0.

Astăzi, spre deosebire de meciul de joi, Daniel Pancu a folosit mai mulți jucători din lotul echipei mari, însă de această dată scorul a fost egal, 0-0, chiar dacă ambele formații și-au creat ocazii mari de a marca.

Pe lângă câțiva tineri jucători aflați în probe, Rapid i-a folosit pe Ciuculescu, Voican, Grigore, Neacșu, Bratu, Iacob, Voicu, Cârstocea, Jurj, Robinho, Matulevicius și Vlada.

Partida cu Progresul Spartac, formație pe care Rapid o va întâlni chiar în prima etapă din retur, a fost arbitrată de o brigadă condusă de Alexandru Tudor.

Începând de mâine, pentru rapidiști urmează aproximativ o lună de vacanță, până în jurul datei de 15 ianuarie, când este programată reunirea lotului pentru atacarea promovării în Liga 2.

alexandru tudor rapid progresul

8 Responses

 1. liviu k.

  in seara zilei de 08/12/18 , aflind de pe facebookul rapidului stirea neclara (poate simplu zvon) publicata de 2 persoane / suporteri , precum ca mita iosif a fost indepartat din functia de antrenor secund , primind o functie neclara de team manager !!
  am rugat imediat o lamurire despre veridicitatea stirii , ca postare la articolul ultim ce exista pe sait in acel moment
  (rapid a ivins progresu cu 1-0)
  ca nu am primit nici un raspuns , in cadrul procesului de moderare , nu ma mai mira .
  revin , totusi , cu intrebarea pusa acum 2 zile referitoare la aceasta stire , poate , poate cineva va catadicsi sa ne lamureasca !
  ce zici alex ?

  1. liviu k.

   tacerea e de aur !! (se spune)
   nu in cazul de fata .
   sunt convins ca mita iosif a fost indepartat de la echipa .
   daca priviti bine la filmuletul pus pe facebook , de la petrecerea organizata de club , se pot vedea in imagini dl.angelescu , daniel pancu , ofiterul de presa al clubului , impresarul manea , si diverse vedete dintre fotbalisti .
   nici vorba de mita iosef .
   deci nici macar nu a fost numit in alt post (team manager ??) cum s-a zvonit initial.
   daca este ceva regretabil la echipa , este felul in care se incearca sa se ascunda “subt pres” stirile neplacute din viata echipei !
   pai ele nu pot fi ascunse de public , decit o scurta perioada .
   am fost tot timpul partizanul ideii ca, clubul este mai presus de orice persoana .
   de data asta , concedierea lui iosif este pur si simplu stupefianta
   crede clubul ca se poate a nu explica nimic suporterilor ?

 2. liviu k.

  oameni buni , imi vine sa inebunesc de bucurie !
  in urma cu putin timp gsp a comunicat (+fotografie) , ca la o intrevedere de sfirsit de an care a avut loc azi dimineata la primaria sectorului 1 , a participat si george copos , care ar fi pe drumul de intoarcere acasa , adica la rapidul sufletelor noastre si al lui copos , conform primarului tudorache !!
  daca se intimpla asta , eu unul care nu m-am imbatat in viata mea , o fac acum la batrinete !
  uefa pregatiti-va !
  in 3 ani ne intoarcem !!!
  si cum am mai scris-o odata , “pre multi ii vom popi”
  in urma cu citeva luni ma intrebam , stupefiat , cum este posibil ca acest om (copos) sa-si uite aceasta dragoste , sa se vindece de acest virus numit rapid ?
  situatie , aproape , fara precedent.
  si uite , , e posibil ca virusul s-a intors !

  p.s :in fotografia din gsp (pe net) se vede si mita iosef !
  poate , din lipsa de informatii, ne-am inselat ?

  doamne ajuta !
  HAI RAPID
  LUPTA LUPTA CFR

   1. liviu k.

    multumesc alex , dar de ce mai perpelit vreo 3 zile ?
    de ce nu ati reactionat onlaine cind vreo 2-3 persoane au lansat zvonuri neacoperite pe facebook-ul clubului (ca raspunsuri la invitatia clubului din 05/12 de ai adresa lui iosif intrebari referitoare la viata echipei ) ?
    pe mine nu ma deranjeza ca postarile noastre apar cu o intirziere de 1-2 zile cind e vorba de lucruri banale .dar cind este vorba de zvonuri lansate din rea vointa , trebuie reactionat rapid (dupa parerea mea)

    1. Alex Paraschiv

     Circulă multe zvonuri și nu putem să le confirmăm sau să le infirmăm mereu, dar când ceva e sigur vom anunța oficial.

 3. Anonymous

  Revenirea lui Utecilă poate fi utilă, cu o condiție: să nu se bage în administrarea clubului. A demonstrat vreme de 20 de ani că nu se pricepe și că nici nu poate să învețe. În viitor să lase pe altul.
  Dacă se plictisește, poate să-i telefoneze lui Iuliu Mureșan, omul care a luat 4 (patru) titluri în 10 ani cu CFR Cluj. O să descopere în sfârșit cam cum se conduce un club.

 4. Catalin

  Cum sa fii rapidist și să te bucuri de o eventuală întoarcere a lui copos la echipa? A îngropat odată echipa, e de ajuns.
  Treziti-vă oameni buni!

Leave a Reply