RAPIDIȘTII AU FOST INVITAȚI LA PS 1

Astăzi, în Sala de Consiliu a Primăriei Sectorului 1, Daniel Pancu și echipa au fost invitații speciali ai lui Daniel Tudorache, cel care, alături de antrenorul nostru, a susținut o conferință de presă în care a ținut să îi felicite pe jucători pentru anul excelent avut.

“Rapid trebuie să ajungă acolo unde îi este locul. Eu am avut încredere de la început în acest proiect, nu am avut niciodată vreun gând de abandon, cred că putem să-i mulțumim celui ce a inițiat acest proiect, în speță domnul primar. Pe noi ne interesează foarte mult infrastructura, iar dânsul poate să ne ofere acest lucru. Au fost doar sponsori, Primăria nu a cheltuit niciun ban cu noi, locul Rapidului e în prima ligă și sperăm să ajungem cât mai repede acolo. Până acum tot ce ne-am propus s-a realizat și sperăm ca tot ce avem în plan să se împlinească”, a declarat Daniel Pancu.

“Baza ProRapid va ajunge la Primăria Sectorului 1, în momentul de față se face cadastru, deoarece atunci când noi o vom primi în administrare va trebui să o primim cu cadastru existent. Sperăm să o avem și să o punem la dispoziția dumneavoastră și a copiilor din Sectorul 1, care doresc să facă un sport de performanță”, a completat primarul Daniel Tudorache.

Conferința integrală:

FOTO:

10 Responses

 1. George

  Va salut, un gind bun pt toți rapidisti la acest sfirsit de an…. Sunt unul dintre cei care am susținut și susțin cu tărie acest proiect deoarece consider ca singurul viabil…. Circotasi sa privească cu atenție ceea ce se intimpla azi în lume… Și asa cum am spus și eu cum o spun și alți (Liviu) pe mulți ii vom popi….

  1. liviu k.

   salut george
   te invit si pe tine si pe alti prieteni sa citesti ce am scris azi dimineata dupa ultimul articol la acea ora (remiza in ultimul test al anului)
   ma refer la copos .
   acelasi lucru , dar mai pe larg , poti citi si pe saitul gsp
   o eventuala colaborare a lui la club ,desigur si cu angelescu , ne-ar putea intoarce unde ne este locul , nu numai in liga1 dar si in europa 1

   1. Noss

    Domnul Liviu, va salut cu mult respect ! Imi pare bine sa ne regasim, s-au schimbat multe ( in bine ! ) de cand ne unea in
    comentarii amaraciunea crizei prin care treceam atunci. Va doresc sarbatori frumoase si sper sa ne cunoastem cat de curand. Am fost nelipsit la meciurile de acasa si adesea impreuna cu adolescentii mei, defiland mandri prin metrouri, de visiniul hainelor si esarfelor farmecului vietii. Asta e Rapid-ul din Giulesti.

 2. nico

  Hai sa nu ne imbatam cu apa rece ! M-am entuziasmat si eu, citind stirea initiala, dar apoi a venit declaratia lui George Copos care ne-a readus cu picioarele pe pamant ! Sa speram, totusi, ca in viitor se va implica la nivelul unor sponsorizari, nerezumandu-se doar la cele cateva cadouri (bine venite, de altfel) de sarbatori.
  LA MULTI ANI, RAPID !

 3. George

  Va salut în urma cu ceva timp foarte putini dintre noi am crezut ca vom reveni cuprind și vom mai conta în fotbalul din România dar cind am văzut ca la un meci de liga a4 cu Progresu sunt 7000 de suporteri în tribuna am știut clar ca RAPID nu are cum sa dispară…. Dar sa fim clar convinși ca fără intervenția primăriei (primarului) sect 1 nu am fi putut face acest lucru și iată ca pe lingă alte firme începind de la 1ian 2019….kya România este alături de RAPID…. AM MAI ÎNTREBAT AICI PE CEI CARE AU SUSȚINUT AFC, MANOLIU ȘI LEASA….. CE SA INTIMPLAT CU ACEL PROIECT? Au înțeles cit rău au putut face prin acțiunile lor RAPIDULUI? Nu cred ca pot fi capabili de asa ceva…

  1. liviu k.

   ce rost are sa mai vorbim de gunoaiele astea ?
   important a fost ca inteligenta nativa a suporterilor nostri a surclasat nemernicia acelei gasti de interesanti
   asta cu kya romania nu o stiam !
   cum spunea cineva in urma cu 1/2 – 1 an (din pacate nu mai e la noi), doritorii de a sponsoriza rapidul stau la coada !
   si asta se intimpla in liga 4 !!
   inchipuiti-va ce se va intimpla cind (doamne ajuta !) vom reveni in liga 1 !!??
   orice sponsor este interesat ca proiectele lui sa ajunga in atentia a cit mai multor oameni
   pe cine intereseaza chiajna , voluntarii ,snagovul (potentiali liga 1 la anul), sfintu gheorghe ,calarasi ,si chiar giurgiu
   un singur meci de liga 4 al rapidului (cu cca) a adus in tribunele stadionului national 36,000 de spectatori (recordul anului) + sute de mii de oameni la tv
   situatii similare se pot inregistra si in alte meciuri cu traditie (dinamo , cfr , petrolul , etc , etc)
   impreuna cu drepturile tv + largirea partiparii actionarilor , pot acoperi un super buget !
   doamne iartama , nu mai am rabdare !

 4. George

  Liviu în mare parte ai DREPTATE dar nu trebuie UITAT ca DATORITA GUNOAIELOR (BINE SPUS) RAPID A SUFERIT ffff mult…. Procese, cereri, șicane, piedici și pt ce..??? Sperau ei citiva arginti…. Manoliu la prima intilnire cu primarul Sectorului 1 a cerut acțiuni, bani, și post de conducere în noul proiect…. Asta a spus un mare escroc CIORBA și au recunoscut tot cei care au participat la aceea reuniune…. Nu trebuie UITAT ȘI NICI IERTAT ASA CEVA….. CITEȘTE CA încă cei care administrează saitul 1923 spun ceea ce spun despre noi….. sper ca într-un timp cit mai scurt sa li se interzică printro HOTARIRE judecătorească sa se mai erijeze în saitul tuturor RAPIDISTI LOR… ÎN rest sa auzim de bine….

Leave a Reply