RAPIDIȘTII AU DONAT SÂNGE PENTRU O FAMILIE NEVOIAȘĂ

În Joia Mare, suporterii rapidiști au dat încă o dată dovadă că sunt unici și că sunt alături de cei în suferință.

Băieții din galerie au convocat trei jucători ai Academiei Rapid, ce au răspuns afirmativ la inițiativa de a dona sânge pentru o familie nevoiașă, în încercarea de a-i aduce acesteia puțină bucurie de sărbătorile pascale.

Alături de Cătălin Bărbălău, Adrian Boian și Andrei Dovleac, aproximativ 30 de suporteri rapidiști s-au strâns la prima oră a dimineții, la Centrul de Transfuzie Sanguină, din strada Constantin Caracaș, unde fiecare și-a așteptat rândul, în liniște, pentru a dona sânge.

După două ore de așteptare, la coadă, băieții noștri au intrat în salonele de donare și au înfruntat cu stoicism acele, pentru mulți dintre ei fiind prima dată când au oferit sânge.

În jurul orei 11, după ce toată lumea a terminat de donat, galeria Rapidului, împreună cu jucătorii, s-a deplasat în comuna Tunari, unde a oferit bonurile unui tată, ce are grijă singur de cei cinci copii ai săi, iar acesta a fost vizibil emoționat de gestul rapidiștilor, având lacrimi în ochi, însă și mai mare a fost bucuria micuților, ce vor avea un Paște cum probabil nu au avut niciodată.

 

Leave a Reply