RAPIDIȘTII AU DEPUS COROANE LA MORMÂNTUL LUI BUGEANU

În 1999, jucătorul Rapidului Mario Bugeanu îndolia întreaga suflare rapidistă, pierind la o vârstă fragedă, 24 de ani, într-un groaznic accident.

Acum, la fix 19 ani distanță, rapidiștii nu l-au uitat, iar foști colegi și prieteni, sau oameni care îl știau doar de la televizor sau de pe stadion, au ținut să îi aducă un omagiu și să depună o coroană din partea clubului pe care Bugeanu l-a iubit și l-a reprezentat.

Pe o vreme câinească, tristă, la fel ca și acest moment, delegația Rapidului, formată din Daniel Niculae, Daniel Pancu, Nae Stanciu, Constantin Schumacher, Mihai Iosif, Vasile Maftei, Lucian Goge, Bebe Cioran, Cătălin Bărbălău și Andrei Dumitrescu, împreună cu primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, dar și cu fostul coleg al lui Bugeanu, Mugur Bolohan, a depus două coroane la mormântul unde sunt îngropați Mario și prietena sa, Mirela.

Rapidiștii nu l-au uitat nici pe regretatul Sandu Neagu, aceștia aprinzând o lumânare și la mormântul acestuia, aflat la doar câțiva metri de cel al lui Bugeanu, în cimitirul Giulești Sârbi.

mario bugeanu bugeanu mario bugeanu bugeanu bugeanu bugeanu bugeanu giulesti sarbi bugeanu

 

Leave a Reply