RAPIDIȘTII AU REVENIT ÎN CURTEA ȘCOLII

Pentru 90 de minute, rapidiștii și-au readus aminte de distracția fotbalului jucat în curtea școlii, locul de unde toți au plecat și unde au început să practice sportul care i-a făcut cunoscuți.

11 jucători, împreună cu antrenorul Daniel Pancu, au mers în această dimineață la Școala Generală 175 “Sf. Nicolae”, din Sectorul 1, unde au retrăit momentele copilăriei, oferindu-le micuților elevi o bucurie și o emoție de nedescris.

Ionuț Voicu, Fane Ciuculescu, Virgil Drăghia, Robinho, Deivydas Matulevicius, Andrei Dovleac, Adi Grigore, Doru Bratu, Alin Cârstocea, Lucian Goge, Marian Vlada și Daniel Pancu au fost primiți cu pâine și sare de către gazdele acestui eveniment, iar în schimb, pentru început, le-au oferit o lecție de antrenament, cu sfaturi despre tactică, tehnică, alergare sau apărarea mingilor, fiecare jucător având câte 2-3 copii pe care i-a antrenat.

După aproximativ 20 de minute, a început jocul între echipa școlii și Rapid. Cu o galerie numeroasă, formată din colegii ce s-au învoit de la ore, echipa gazdă a dat totul pe teren, reușind să primească aplauze frenetice din partea tribunei, câțiva dintre puștii de la Școala 175 demonstrând că ar putea avea un viitor frumos în fotbal.

Jocul s-a încheiat cu o serie de autografe, jucătorii noștri fiind asaltați de copii pentru o poză sau o semnătură, iar antrenorul nostru le-a oferit micuților eșarfe cu Rapid și abonamente la meciurile de pe teren propriu.

Aceasta este prima acțiune dintr-o serie ce are ca scop readucerea spiritului rapidist în școlile și liceele din Capitală, dar și din provincie.

 

 

 

3 Responses

 1. liviu k.

  superba initiativa a ingerului pazitor al rapidului nostru renascut (dl.primar tudorache ,se vede in imagini)
  rapidul trebuie sa redevina un simbol al grivitei / podul grand / giulesti , si al intregii tari
  priviti facebook-ul rapidului si intelegeti ce numar mare de suporteri are aceasta echipa in provincie si in toata europa
  copii acestia imi readuc in minte copilul din mine care la 9-10 ani s-a legat pe viata de culorile visinii
  HAI RAPID

 2. E frumos ca imagine, ca in fond ca sa strabati la perfomante e greu, si selectia la copii din pacate e pe pile si mita, nu e pt cel care are talent ,ci pt cel cu bani si escrocherie.Asta e democratia, nu e pe valoare e pe politica, santaj, si mita,asa ca multi copiii pleca mai tirziu in strainatate pt o viata mai buna.Asta e viata din pacate si pt ei.Dar ca imagine e buna.

Leave a Reply