RAPID VA MERGE ÎN CANTONAMENT ÎN ANTALYA

Rapid București a avut un tur de campionat foarte bun, fiind liderul seriei a II-a din Liga 3, cu patru puncte avans față de ocupanta locului secund, Unirea Slobozia.

Cum perioada de pauză dintre tur și retur este destul de lungă, trei luni, rapidiștii vor avea vacanță o lună, urmând a se reîntâlni în jurul datei de 15 ianuarie 2019, când va avea loc reunirea lotului.

Rapid va merge într-un cantonament în Turcia, în perioada 1-14 februarie 2019, urmând a sta în același loc ca și în startul lui 2018, în Lara, Antalya.

Lara este un cartier din Antalya, având una dintre cele mai lungi plaje de nisip din țara semilunei, fiind renumit pentru replicile unor hoteluri celebre din întreaga lume, primind astfel supranumele de “Las Vegas-ul Turciei”.

De-a lungul celor două săptămâni de cantonament, băieții lui Daniel Pancu vor susține câteva meciuri amicale, adversarii urmând a fi anunțați ulterior.

5 Responses

 1. liviu k.

  cunoasteti alte echipe din liga 3-a care au prevazute in iarna cantonamente in anatalia ?
  daca da , informati-ma si pe mine !
  in plus , sunt convins ca va exista si un cantonament la munte (in romania) , asa cum s-a intimplat si anul trecut (in liga 4-a !!!)
  in felul acesta , ii invit (indirect) pe cei ce ponegresc clubul , sau conducerea clubului (pe acest sait sau pe altele) sa ne lase in pace , sa ne bucuram de renasterea rapidului

   1. CASTRAVETE

    Cantonamentul AFC-lui e la Manoliu acasa.
    Trei mese pe zi cu pate vegetal, un antrenament in parcul Crangasi si o baie in Lacul Morii iar cine trage la antrenamente primeste si o bere la pet la 0,5l.

 2. liviu k.

  citesc , in minutele astea , pe pagina de facebook a clubului, un mesaj de adio al lui iencsi , fara sa explice de ce , si incotro !!??
  rog , pe cine stie despre ce este vorba , sa ne explice si noua !
  este vorba , oare , de plecarea la cluj , alaturi de lobont ?

 3. klopstock

  Dragi prieteni,aceiasi intrebare : de ce si Iencsi se raporteaza tot la fugari ? Ce au oamenii acestia cu Rapidul,la care zic ca tin ca la lumina ochilor?De ce,tocmai ca echipa merge bine,isi stopeaza toti sprijinul lor ?Nu ma intereseaza Lobont,e vorba de Maftei,Nicolae si Iencsi – ei plecand,sprijina echipa ? Ce ii mana impotriva noastra ? Sunt siguri ce,plecand dovedesc ca ii vor binele ?Pentru ca,oricare ar fi situatia,acest abandon miroase a altceva,decat a dragoste netarmurita !Eu zic ca actuala echipa de conducere sa se ocupe serios de largirea lotului,asigurarea unei bune pregatiri in aceasta lunga pauza,inclusiv conditii bune de retribuire,contacte cu parteneri valorosi,intarirea spiritului de echipa,care a fost totdeauna arma de forta a Rapidului in zilele grele comuniste si..Doamne ajuta !

Leave a Reply