RAPID VA JUCA JOI UN MECI-ȘCOALĂ CU CETATEA TÂRGOVIȘTE

Rapid a încheiat turul campionatului din Liga 3 pe prima poziție, având patru puncte avans față de Unirea Slobozia și șase peste CS Afumați.

Chiar și așa, Daniel Pancu a preferat să îi mai țină pe jucători încă o săptămână, pentru a face antrenamente și pentru a juca un meci-școală împotriva unei echipe de Liga 5, Cetatea Târgoviște 1396, formație ce ocupă prima poziție în seria Nord.

Astfel, joi, 6 decembrie, de la ora 13, Rapid va face un joc de antrenament împotriva echipei conduse de Amer1knu, un cunoscut rapper rapidist, ce i-a dedicat o melodie chiar antrenorului actual, numită sugestiv Daniel Gabriel Pancu.

Jocul-școală se va disputa pe stadionul Giulești și va fi cu porțile închise, Pancone intenționând să încerce câteva scheme noi, dar și jucători ce au evoluat mai puțin sau deloc.

Începând de luni, 10 decembrie, jucătorii vor intra în vacanța de iarnă, urmând a se reuni în jurul datei de 15 ianuarie 2019.

2 Responses

  1. andreW

    cred că fanii echipei s-au atașat de jucători și ar prefera ca valoarea acestora să crească și să nu fie necesar să fie înlocuiți.
    plecarea lui maftei a slăbit f. mult echipa, cred că aici, în apărare, este vulnerabilitatea rapidului, chiar dacă golaverajul mă contrazice.
    sau poate o fi o părere, nu știu, dar când mingea este pasată între fundașii noștri sau este plimbată de atacanții “lor”, am inima cât un purice.

Leave a Reply