RAPID PROMOVEAZĂ ÎN LIGA 3, CU 17-1, LA GENERAL

Rapid București a promovat în stil de mare echipă, reușind să înscrie zece goluri în poarta Singureniului, ridicând la 17 numărul de goluri marcate în barajul pentru Liga 3.

După o sărbătoare frumoasă, în care foste glorii rapidiste au călcat din nou pe gazonul din Giulești, după ce Alb Negru și Victor Socaciu i-au încântat pe cei prezenți în tribune, Rapidul lui Nico & compania s-a distrat cu echipa lui Maryo Primaru’, cel care s-a retras din nou. 🙂

Scorul nici nu a contat, ci doar spectacolul, oferit din plin de președintele-golgeter, Daniel Niculae, cel care a înscris de trei ori, unul dintre goluri fiind din foarfecă, sau de Marian Vlada, care a punctat și el de două ori.

Doru Bratu a fost fericitul autor al primului său gol din acest sezon, chiar la ultima partidă a acestuia, în timp ce Lucian Goge, Andrei Dovleac, Vasile Maftei și Alex Burlacu au completat lista marcatorilor.

Dacă înainte de startul partidei, s-a ținut un moment de reculegere în memoria fostul jucător al Rapidului Vasile Copil, cel care n-a părăsit în această săptămână, la 82 de ani, în pauza meciului doi curajoși și-au cerut iubitele de soție, în aplauzele întregului Giulești.

Un moment emoționant s-a petrecut în minutul 70, atunci când antrenorul Constantin Schumacher i-a oferit ocazia revenirii pe teren lui Adrian Mitea, mijlocașul accidentat în luna noiembrie a anului trecut.

Rapid a încheiat sezonul cu o promovare mult dorită, finalizând un an perfect, în care a câștigat titlul de campioană a Ligii a IV-a, Cupa României, a recuperat palmaresul și numele, iar săptămâna viitoare intră în ședință de guvern baza ProRapid, pe care rapidiștii o așteaptă de atât timp.

Pentru giuleșteni urmează o pauză scurtă, deoarece noul sezon din Liga 3 va debuta în luna august, iar Cupa României, chiar pe 1 august.

Rapid
Ignat – Voicu, Iacob, Bratu (68′ Boian), Lădaru (70′ Mitea) – Burlacu, Maftei, Duriță (56′ Stancu), Goge (34′ Dovleac) – Vlada, Niculae.

Leave a Reply