RAPID ÎNVINGE DINAMO, ÎN DERBY-UL ETAPEI

Academia Rapid a trecut cu bine peste un test dificil, învingând Dinamo, cu 1-0, un rezultat mincinos după felul în care s-a defășurat partida.

Giuleștenii au dominat categoric partida, ratând cel puțin 12 ocazii uriașe, însă lipsa de inspirație a atacanților noștri și ghinionul au făcut ca rezultatul final să nu fie unul zdrobitor în favoarea Rapidului.

Singurul gol a venit abia în minutul 54, atunci când Adi Grigore a finalizat cu un șut superb o acțiune pe partea dreaptă.

Academia Rapid a jucat în formula Ciuculescu – Voicu, Bratu, Maftei, Stancu – A. Grigore (55′ Olariu), Duriță, Lădaru, Goge (69′ Burlacu) – D. Niculae, Vlada (83′ Bărbălău).

De la giuleșteni a lipsit Daniel Pancu, cel care a urmărit partida din tribună, însă vârful nostru este așteptat pe teren în meciul cu Steaua, de peste 10 zile, după accidentarea suferită la piciorul drept, în meciul cu AFC.

Până la meciul cu echipa armatei, Academia Rapid va avea de disputat două jocuri pe Giulești, sâmbătă, de la ora 16, cu Comprest GIM, echipă ce ne-a ținut în șah în tur, 0-0, și marțea viitoare, împotriva Victoriei, într-un meci restant.

Rapid este lider, cu 50 de puncte, urmată de CSA, cu 48, aceștia câștigând la masa verde meciul cu Progresul 2005, echipă ce s-a retras de pe teren, în minutul 60, la scorul de 2-0 pentru steliști.

Leave a Reply