RAPID – EYUPSPOR 0-1

Rapid a încheiat seria meciurilor amicale din Turcia, cu o înfrângere, 0-1, în fața lui Eyupsor, după ce în primele trei partide câștigase două jocuri și remizase într-unul, primind gol la ultima fază.

Partida de astăzi s-a desfășurat în condiții speciale, pe un vânt puternic, ce a bătut pe toată durata meciului, înghețându-i pe cei aflați pe margine.

Eyupspor a marcat repede, la singura ocazie mare a turcilor, în minutul 11, prin Murat Akcay, după care s-a jucat extrem de puțin fotbal.

Trageri de timp exagerate, un arbitru turc de centru depășit total de meci, ce a întrerupt meciul aproape în fiecare minut, a refuzat un penalty clar Rapidului, după un fault la Iacob, a fluierat finalul de meci cu un minut mai devreme, deși în repriza secundă partida a fost întreruptă cinci minute doar la o singură fază, când doi turci s-au bătut între ei, plus alte gafe ce au enervat ambele părți.

Rapid a avut câteva ocazii bune, Burlacu și Vlada lovind fiecare bara, la aceeași fază, iar Lădaru a șutat milimetric pe lângă poartă, din afara careului, în partea secundă.

Constantin Schumacher a trimis în teren echipa: Ciuculescu – Voicu (82′ Neacșu), Maftei, Iacob, Demici (46′ Lădaru) – Dovleac (46′ Burlacu), Cârstocea, Jorza (64′ Mitea), Goge (46′ A. Grigore) – Vlada (72′ Jurj), Robinho (55′ Matulevicius).

Giuleștenii se vor întoarce în țară luni dimineața, iar miercuri vor juca în turul secund al Cupei României, cu Bragadiru, de la ora 17:30, pe Giulești.

Rezultate Turcia:

  • 3-2, Fethiyespor (Burlacu, Dovleac, Cârstocea)
  • 1-0, Sakaryaspor (Robinho)
  • 2-2, Șanliufaspor (ag, Vlada)
  • 0-1, Eyupspor 

Leave a Reply