RAPID BATE TUNARI, DUPĂ UN MECI “NEBUN”

Stadionul Giulești a trăit sute de meciuri “nebune”, în care Rapid și-a creat o marcă înregistrată din a trăi cu emoții, din a trece de la agonie la extaz și invers, în momente în care lucrurile păreau liniștite.

Meciul cu CS Tunari a mers după același tipar, Rapid trăind cu sufletul la gură finalul partidei, deși la un moment dat părea că totul este sub control.

Abia părăsise terenul Rodin Voinea, “seniorul” rapidist ce a dat onorific lovitura de începere, iar oaspeții deschideau scorul după numai 55 de secunde. O centrare de pe dreapta, “cap” Bâtfoi, iar Rapid pornea la drum de la 0-1.

Reacția băieților noștri a fost cea așteptată de cei 2500 de suporteri, Rapid având trei ocazii mari înainte de a reuși egalarea, în minutul 31. Sergiu Jurj a “întors” un adversar și i-a centrat perfect lui Lucian Goge, cel care i-a luat fața unui fundaș ilfovean și a înscris cu capul, al patrulea său gol stagional.

Șapte minute mai târziu, Amir Jorza a adus Rapidul în avantaj, după o lovitură de colț, iar giuleștenii intrau la cabine cu 2-1, reușind să întoarcă golul primit în primul minut, după o repriză foarte bună în care a dominat și și-a creat numeroase ocazii.

Oaspeții au început mai bine repriza secundă, iar în minutul 57, Mihai Ion a egalat, cu șansă, mingea trimisă de el lovind inițial bara laterală, apoi pe ghinionistul Virgil Drăghia, scurgându-se în plasa porții dinspre Teatru.

Pancone a forțat ofensiva, introducându-i pe Mitea și Manole, în locul fundașului Bratu și a mijlocașului Burlacu, iar golul izbăvitor a venit în minutul 78, atunci când “tunarul” Rapidului Marian Vlada a adus victoria cu o lovitură superbă de cap, din centrarea excelentă a lui Demici.

Trei puncte de aur pentru Rapid, care merge la Slobozia din postura de lider, având un punct în fața ialomițenilor și trei față de CS Afumați.

REZUMAT

 

Tabela Rapid Bucuresti – CS Tunari

 

Editia 2018/2019

Clasament Seria a II-a, Liga 3

 

8 Responses

 1. nico

  Pana la urma s-ar putea sa ne îmbolnăvim cu toții ! Dar vorba aia…”asta- i Rapidul din Giulești, iubeste- l si-ai sa-nebunesti”…

 2. George

  Bună seara….. Au fost citiva băieți care au jucat ffff slab :Bratu, draghia, burlacu, carstocea…. Dar și citiva care au jucat bine în primul rind Jorza, Vlada, Goge, Voicu… Îmi place atitudinea lui Pancu…. Și as vrea sa încerce mai mult cu Mițea…. Scoatem n egal în deplasare cu Slobozia… Și putem termina turul pe primul loc… Felicitări pt azi un meci de lupta… Și succes pt simbata….

  1. nico

   Nu trebuie sa ne gandim la egal ci la victorie ! In rest, ai dreptate cu cei “buni” si cei “rai” (ma surprinde totusi Draghia, care la experienta lui, arata ca unul abia intrat sa apere)

  2. liviu k.

   sunt de acord cu aproape toate observatiile lui george , cu o singura exeptie : BATEM LA SLOBOZIA si terminam turul in forta , cu 4 puncte avans !!!
   intradevar , determinarea baietilor este f.buna .
   draghia demonstreaza ca festivalul de optimism care a existat la legitimarea lui , a fost nejustificat .
   ieri a fost deadreptul tragicomic.
   despre bratu am scris de citeva ori , este pericol public .trebuie cautata o solutie urgenta (in iarna) pe postul lui .primul gol al oaspetilor a venit pe linga el .isi compenseaza slabiciunea prin faulturi prostesti care atrag dupa sine multe “galbene” (cu pericol continuu de eliminare)
   trioul vlada , goge , voicu exelent
   voicu in sine , un exemplu de daruire si sacrificiu pentru echipa
   jorja si jurj buni , desi jurj a fost inlocuit pentru a-i face loc lui lui robinho (pina acum TEAPA anului !)
   HAI RAPID

 3. andreW

  satisfacția e mult mai mare atunci când a fost precedată de o stare de incertitudine.
  dacă ai mers la chintă, ai cerut o carte și o filezi, plăcerea momentului e dată chiar de incertitudine, de speranță.
  de aia eu zic că băieții țin cu noi și ne oferă senzații tari, adică ne dăruiesc o viață cu simțiri, cu emoții.
  dacă n-ar fi așa, ar câștiga toate meciurile cu șapte la zero.

 4. Asa George ne multumim si cu un egal.Vai! Asta am ajuns.Evident vor fi absenti jucatori de baza.E uite asa, si cind vom fi in liga a 2 a o spunem mai bun era un egal.De , ne multumim si cu putin ca uite asa se ia salariul, ce conteaza principalul lucru e sa jucam fotbal dar sa ne multumim cu ce este si uite asa promovam si in liga 1.Ca e evident si alt lucru, sint altii mai slabi ca noi.Cum o juca sa iasa ceva.Hai Rapid!

 5. George

  Eu nu am spus ca ma mulțumesc cu un egal… Normal este ca îmi doresc sa cistigam… Doar ca vor lipsi citeva piese de baza… Sper ca Pancu sa găsească soluția potrivita pt a putea cistiga… Asa șansele de promovare sunt fff mari…. Dar este clar ca trebuiesc aduși jucători de valoare… Succes RAPID…

  1. liviu k.

   george ,
   parca ne-am inteles !?
   este interzis de a te angrena intr-o disputa cu un personaj (spun personaj , pentru ca nu sunt sigur ca el exista in realitate ) “insurubat “aici pentru a incerca sa insufle neincredere si de a ataca tot ce misca !
   tehnica folosita aduce aminte f.clar de tehnica folosita pe saitul lui lesa in sezonul trecut , cind aparusera zeci de “suporteri” ( de fapt clone media) care atacau proiectul noului rapid , care vezi doamne , este politic , nu are nici o legatura cu rapidul si este sortit pieirii
   asa ca lasati-l in plata domnului !

Leave a Reply