RAPID A REMIZAT CU FC CARMEN, ÎNTR-UN “AMICAL”

Rapid a profitat de distanța de 9 zile dintre cele două meciuri de campionat și le-a oferit șansa celor care au jucat mai puțin să acumuleze minute de joc, într-o partidă amicală, dar și multor tineri de la formația U17.

Fără 13 jucători, Drăghia, Voicu, Iacob, Neacșu, Demici, Jorza, Cârstocea, Goge, Vlada și Jurj, toți menajați, dar și fără cei trei accidentați, Matulevicius, Lădaru și Ilie, Pancone a alcătuit o echipă experimentală, mai ales în repriza secundă, atunci când jumatate din echipă era formată din jucători de cel mult 18 ani.

Startul partidei cu AFC Carmen i-a luat prin surprindere pe oaspeți, deoarece la prima fază Robinho i-a pasat lui Manole, cel care a deschis scorul, învingându-l pe portarul Popescu.

Mai omogeni, oaspeții au reacționat destul de repede și au egalat în minutul 13, atunci când Nechita l-a învins pe tânărul Voican, cu un șut din interiorul careului.

Prima repriză a fost echilibrată și chiar dacă a fost doar o partidă de verificare cele două echipe nu s-au menajat, mai ales oaspeții, care au tratat meciul ca pe unul oficial, șansa unui rezultat bun cu Rapid făcându-i să fie mai agresivi decât ar fi cazul într-un meci amical.

Arbitrul Mihai Ene a fost nevoit să le arate câteva cartonașe galbene oaspeților, dar și unul roșu, pentru injurii, însă jucătorul eliminat a fost înlocuit, astfel că s-a jucat 11 la 11 pe toată durata meciului.

Echipa antrenată de Vali Bădoi, fostul mijlocaș Eurofantastic al Rapidului ,a reușit să preia conducerea în minutul 62, atunci când africanul Kana a marcat din apropierea porții lui Ciuculescu.

Chiar dacă pe teren se aflau foarte mulți juniori, Rapid a egalat după numai șase minute, atunci când puștiul Antonio Niță, poreclit Jardel, a arătat un pic din tehnica braziliană, plecând de la mijlocul terenului cu mingea la picior, driblând doi adversari, după care a plasat “balonul” lângă bară, cu un șut de la marginea careului.

Până la final, ambele echipe au mai avut câte o ocazie mare, un alt puști din atacul Rapidului Vladislav Blănuță fiind aproape de golul victoriei, după o lovitură de cap din 6 metri, în urma unui corner.

Daniel Pancu a folosit echipa: Voican (46′ Ciuculescu) – Boian, D. Bratu, Babaua (46′ Mocioacă), Ad. Grigore – Burlacu (46′ Ad. Nițu), Duriță (46′ Gogan), Mitea, Dovleac (46′ Antonio Niță) – Manole (63′ Blănuță), Robinho. 

Pentru Rapid urmează un nou meci pe stadionul Giulești, contra Olteniței, duminică, de la ora 16:00, în etapa a XI-a din Liga 3.

6 Responses

 1. liviu k.

  nu sunt atit de naiv / prost , incit sa nu inteleg rolul unui asemenea amical / joc de antrenament , sau de nivelul extrem de limitat al unor eventuale concluzii ce se pot trage.
  si totusi , ma gindesc ca nivelul multor jucatori din lotul actual , este cam de liga 4 ,nicidecum liga 3 sau 2 , dupa care tinjim
  cam toti , am intuit acest lucru , inclusiv conducerea tehnica a echipei , si sper ca se vor gasi solutii de imbunatatire din mers.
  suporterii rapidului viseaza la o echipa buna de minimum liga 2 , sau chiar liga 1 !
  HAI RAPID !

 2. George

  Bună ziua, în principiu îți dau dreptate și sunt de acord cu tine…. Doar ca trebuie sa luam în calcul nu ceea ce ne dorim noi suporteri ci ceea ce se poate la momentul respectiv. Sa nu uitam ca am început aproape de la 0 și este fff greu sa faci o echipa competitiva într-un timp scurt. Clar asta ne dorim cu toți am scris aici cu o echipa care joaca fotbal de calitate VOR VENI ȘI REZULTATE PE MĂSURĂ…. Vb lui nenea Iancu aveți putintica răbdare stimabililor .. A și încă ceva fff important sa nu uitam ca Pancu este la început de drum în aceasta meserie și va fi destul de greu…. Și cu el și cu echipa DAR O ȘANSĂ TREBUIE SA DAM SA NU UITAM CA REDNIC, ALEXA ECT AU ÎNCEPUT MESERIA ASTA LA NOI DAR ÎN ALTE CONDIȚII…. Hai RAPID

 3. Liviule tata m ai spui si tu adevarul.Vei vedea probleme dupa plecarea lui Pancone, el zice multe dar tot la fel multe sunt de cind era director tehnic si va vorbi multe neadevaruri.De ce nu spune acum??!!E o intrebare!

 4. George

  Bună ziua, cit timp trebuie sa treacă pt a publica un mesaj pe acest sait???!!! Asa se tine legătură cu cei care iubesc RAPIDUL??? SA PROMIS de noua conducere ca se va schimba modul de lucru pe acest sait…. Observ într-adevăr sa schimbat dar nu în bine din contra….

 5. Domnule George aici se poate spune orice,eu cred ca fiecare are opinia lui.Ce ai vrea tu sa zicem ca tine? Foarte bine fa ti tu propiul tau sait si e ok sau dute TU la Rapid si spune sa cenzureze, sa fie doar laude, ca asa se promoveaza doar pe laude,sau cine nu e cu mine afara.Asa ca las o mai moale,vorbiti doar voi.

 6. George

  Tea întrebat cineva ceva…? Anul trecut (ca și acum dealtfel dădeai cu pietre în aceasta echipa) și susțineai afc… Acum ai profitat de ocazie și intri aici și spui numai și numai prosti… De asa suporteri RAPIDUL nu are nevoie…

Leave a Reply