RAPID A ÎNVINS PROGRESUL, CU 1-0

Rapid a susținut astazi un joc de verificare împotriva Progresului Spartac, pe terenul de la baza Coresi.

Giuleștenii au învins cu 1-0, prin golul marcat de Mircea Manole, în minutul 10.

Daniel Pancu a testat mai mulți jucători noi, singurii componenți ai lotului mare folosiți fiind Ștefan Ciuculescu, Doru Bratu, Adrian Grigore, Robinho, Mircea Manole, Matei Babaua și Andrei Voican, ultimul reușind să apere un penalty în prelungirile partidei.

Echipa va intra în vacanță începând de pe 10 decembrie, urmând a se reuni la jumătatea lunii ianuarie.

3 Responses

 1. Perot

  Felicitari pentru finalul de tur , gestionat inteligent ! Astept,in perioada de pregatire a returului,
  trei sau patru “implanturi” solide, pe termen lung, care sa defineasca mai clar strategia noului antrenor si care sa produca fotbalul pe care il tot asteptam. Hai Rapid !

 2. liviu k.

  nu stiu unde sa postez !
  citesc ,intimplator , pe pagina de facebook a rapidului , postarile a 2 persoane care sustin ca in urma cu 2 zile mita iosef , sub pretextul unei promovari ca team maneger (!?) , a fost de fapt , indepartat din functia de antrenor secund si practic de la echipa !!!
  ciudat este ca nimeni din conducere nu a reactionat pe nici una din cai .
  daca tot vorbim de moderarea inceata a postarilor , aici este vorba de ceva mult mai grav , de ripsa de reactie la unele stiri/ zvonuri care au un caracter incendiar , si care ar trebui lamurite / explicate rapid !

 3. andreW

  este bine că avem amicale cu progresul și ar fi și mai bine să legăm prietenii cu băieții de la progresul, care, prin valoarea lor, pot câștiga meciuri și acasă și în deplasare.
  hai c-am fost destul de clar.

Leave a Reply