NOI SUNTEM RAPID!

Constatăm cu surprindere cum o parte a presei sportive este focalizată pe publicarea unor articole denigratoare având ca țintă clubul nostru, încercând astfel să creeze și să mențină o stare de confuzie și incertitudine în rândul suporterilor rapidiști.
În această categorie se integrează perfect și articolul apărut pe site-ul Pro Sport sub titlul cât o frază: “Nebunie: Abia rebotezată, SC FC R SA, din Liga 3, a pierdut în instanță numele Rapid! Sentința Tribunalului București și cum s-a ajuns ca la Registrul Comerțului să existe două societăți comerciale cu același nume”.
Precizăm că Societatea care administrează echipa de fotbal este Fotbal Club Rapid 1923, iar denumirea este înregistrată la Oficiul Național al Registrului Comerțului. Atât Federația Română de Fotbal cât și gruparea noastră respectă legile și regulamentele, astfel încât echipa Societății Fotbal Club 1923 să poată evolua în toate competițiile naționale sub denumirea mărcii achiziționate, respectiv Fotbal Club Rapid București.
Aceasta este și va rămâne și în viitor denumirea echipei în competiții, indiferent de numele societății comerciale care administrează echipa.
Problema lichidatorului judiciar cu privire la schimbarea denumirii societății aflată în faliment este una strict morală. Pentru binele Rapidului, după vânzarea mărcii și a brandului a ales schimbarea denumirii în dorința de a evita orice altă confuzie. Neînregistrarea schimbării denumirii nu are nicio consecință asupra activității desfășurate de societatea Fotbal Club Rapid 1923 sau asupra denumirii acesteia în competițiile organizate de către Federația Română de Fotbal.
Acuzația că Federația Română de Fotbal sau Fotbal Club Rapid 1923 au înregistrat numele Rapid în competiții înainte de a avea posibilitatea legală reprezintă o minciună crasă pentru care ne rezervăm dreptul de a acționa în judecată trustul Mediafax. Din punctul nostru de vedere, respectivul articol reprezintă un exemplu clar că deontologia meseriei de jurnalist este tot mai des încălcată în dorința obsesivă de a fabrica subiecte false cu iz de scandal.

11 Responses

 1. liviu k.

  ma bucur ca ati venit cu aceasta clarificare
  cred insa ca trebuia sa reactionati mai repede , pentru curmarea unor zvonuri INTERESATE
  procesul de moderare a unor inserari ale suporterilor , este de asemenea f.f.lent , ceea ce permite unor asazisi rapidisti sa incerce in mod continuu a panica pe cei de buna credinta prin comentarii tendentioase

 2. George

  Bună ziua… Este ceea ce am spus ASEARĂ La intilnirea cu suporteri… La ORICE ȘTIRE FALSA TREBUIE ACȚIONAT ȘI DAT REPLICA CIT DE REPEDE SE POATE…. Asa vom arata cine SUNTEM… Dacă nu acționăm cei care ne ataca se vor bucura ca nu este nimeni care sa le dea RĂSPUNS la toate neadevaruriile spuse despre noi…

 3. nico

  Buna ziua si hai Rapid !
  Stiam de mult ca asa zisa presa sportiva este plina de oameni ce ataca si vor ataca, fiti siguri, clubul nostru (doar drebuie sa urmeze “indicatiile” ciobanului, nu ?). Din pacate, uneori avem si “noi” partea de vina, oferindu-le subiecte “de scandal”. Bine a zis Pancu, cand a afirmat ca Rapidul s-a distrus (caci ce inseamna drumul de la meciurile europene la cele din liga 5, decat distrugere?) din interior ! Sa speram ca “mesajul” lui nea Tinel, citit azi in GSp., va da de gandit multora !

 4. Mac

  1923.ro e trompeta lui Manoliu, care probabil încă speră că poate stoarce ceva bani pentru nume şi palmares.
  De evitat la fel ca siturile cu malware/phishing.

 5. Alf

  Prosport e dusmanul istoric al Rapidului. In 1998, cand Mircea Lucescu era aproape de castigarea meritata a titlului, a dus fără ruşine o campanie dementă pro-ŢSKA şi anti-Rapid.
  Mai tarziu, tot in Prosport au aparut articolele mizerabile care se cazneau sa demonstreze ca Rapid e echipa ”bolsevica” 🙂
  Nimic nu se uita.

 6. George

  PS… Vreau sa mai adaug un aspect fff important :prin faptul ca NU AU FOST PREZENȚI ASEARĂ LA ȘEDINȚA CU SUPORTERII… Daniel Nicolae și Vasile Matei au dat dovada ca nu ne RESPECTA. Burca cel puțin a avut bărbăția și curajul sa fie prezent chiar dacă pe buna dreptate (oare?) a fost de multe ori admonestat de care suporteri. Fiind prezent merita RESPECT…

 7. liviu k.

  pentru cei ce , inca, nu s-au lamurit , totul este f.f.clar
  d.niculae impreuna cu inca 2-3 jucatori , extrem de legati intre ei , au incercat un puch , prin care sa puna mina pe acest club , fara a investi vreun leu
  initial au contat si pe pancu , iar in momentul in care pancu a ales sa ramina de partea clubului , s-au dezis si de el
  daca dpdv strict sportiv d.niculae a avut un rol decisiv in reivierea rapidului si promovarea in liga 3 din prima
  ( stati linistiti , probabil ca au primit pentru asta bani frumosi ) burca si avocatul nicolescu (cuplu ce trebuie privit “la pachet” ) au avut un rol important in insasi initiativa domnului primar tudorache , atragerea imediata de sponseri si comportamentul economic exemplar !
  asta ca sa nu mai vorbesc de antrenarea unor factori care ne-au ajutat sa trecem cu bine incurcaturi legate de dobindirea cis-ului , si de redobindire a numelui rapid (in ciuda nemerniciei acelor “suporteri ” care incearca sa ne puna bete in roate impreuna cu manoliu & comp.)
  iar niculae si prietenii lui au hotarit ca cei doi trebuie aruncati peste bord !
  am mai spus-o de citeva ori .pentru mine nico “a murit” , a ramas un fotbalist bun , dar un om lamentabil
  lor le este rusine sa recunoasca ca e vorba de lupta pentru putere si bani , si o “scalda” pe la televiziuni si prin ziare , refuzind sa puna punctul pe I.
  asta este motivul pentru care refuza sa apara in fata suporterilor !
  terminati cu lamentarea asta continua cu nico si vasile !

 8. Hei nene Liviule asta nu e nimic stai sa vezi cind va pleca si marele Pancone.Pancu nu vrea sau se mai gindeste( oare la ce bani sa mai ia)sa spuna pe nume ACUM toate problemele si nu dupa ce pleaca.Foarte bine sa spuna de lot, cine a fost cu transferurile (nu oare el decidea ca director tehnic).Sa spuna pb cu bugetul real acum nu cind va pleca si va merge si el ca si smecherasul de Nico si mai acum o alta mare vrdeta Maftei, pe la televiziuni facindul de rahat pe Angelescu.Intreb e corect dupa ce ei bani f multi sa te duci pe la televiziuni si arunci cu noroi in cel ce ti a dat bani.Apoi de ce nu devini EI PATRONI-uite Nico Pancu Maftei si sa decida ei soarta Rapidului.Nu ar fi corect asa.Asteptsi eu raspunsul de la ei.Forza Rapid!

Leave a Reply