METALOGLOBUS – RAPID, FĂRĂ SPECTATORI

Meciul din etapa a 27-a a Ligii a IV-a, dintre Metaloglobus II și Academia Rapid se va juca vineri, 04.05.2018, de la ora 18:00, pe stadionul Metaloglobus (zona Pantelimon), fără spectatori.

Deși inițial gazdele acestui meci acceptaseră ca partida să se dispute pe Giulești, sâmbătă, în nocturnă, astăzi au anunțat că s-au răzgândit “motivul fiind ca noi organizatorii nu putem asigura paza și protecția spectatorilor, tinând cont de evenimetele de ultimul joc dintre CSA Steaua – AS Academia Rapid”, conform comunicatului trimis de cei de la Metaloglobus.

Rapid va juca cel de-al doilea meci consecutiv în deplasare, cu porțile închise, după cel cu AFC Asalt, câștigat cu 4-0, și cel de-al patrulea din tot sezonul.

Academia Rapid ocupă primul loc în Liga 4, cu 68 de puncte, în timp ce echipa gazdă, Metaloglobus, este a noua în clasament, cu 30 de puncte, având 10 victorii și 15 înfrângeri.

Astfel, următorul meci ce se va disputa pe Giulești va fi cel din semifinalele Cupei României, faza pe București, dintre Academia Rapid și AFC Carmen, pe 9 Mai, de la ora 19:30.

Leave a Reply