MESAJUL LUI DANIEL NICULAE PENTRU SUPORTERI

Daniel Niculae, președintele Academiei Rapid, le-a transmis un mesaj rapidiștilor prin cadrul paginii personale de Facebook.

Va salut! Am primit foarte multe mesaje de la foarte multi suporteri rapidisti si nu numai in legatura cu situatia (obtinerea personalitatii juridice in vederea promovarii, cazul Muscalu, amfb…) de la Rapid. Cu totii isi doresc sa afle situatia in care ne aflam si ca Rapidul sa ajunga unde a fost pana nu de mult. Saptamana viitoare sper sa am toate raspunsurile necesare sa vi le pot expune intr-o conferinta de presa sau aici, pe FB, si sa vedem daca mergem mai departe pana in panzele albe (visinii) sau ridicam mana si… FZR. 

P.S: CFR si LOCOMOTIVA alaturi de Rapid au fost celelalte nume ale noastre din 1923…

28 Responses

 1. George Udriste

  Vă Salut sper sa mergem mai departe .sunt mulți fff mulți RAPIDISTI CARE IUBESC ACEST CLUB DAR SUNT ȘI multe secătuit gen Manoliu ,leasa .ok știm cu toți ca singurul motiv pe care îi fac pe acești indivizi la lupte împotriva acestui proiect agreat de majoritatea RAPIDISTIILOR este de a se capătul .Bun sa spunem ca acest proiect va eșua ei de la cine și cum vor cistiga ceea ce își doresc ei?ce și cum vor mai scoate capul în lume cind ei au DISTRUS SPERANȚA ȘI IUBIREA NOASTRĂ ?Sunt atit de multe de spus dar închei doar ca intradevar vom merge mai departe și vom REVENI FFF PUTERNICI .HAI RAPID.

 2. virgil

  “sau ridicam mana si…” Si ce Daniele ?Ne retragem si asta a fost, sau ce sa intelegem?Ca nu sunteti in stare sa rezolvati niste probleme juridice banale, ca nu avem un conducator competent, ca isi bate joc o jigodie ca manoliu si altii de noi? Daca asta este tot ce ati putu voi sa faceti pentru marele RAPID, este foarte trist si chiar nu vad cine ar mai putea pune pe sine acest club legendar!!!!!Vom muri cu speranta in suflet si cu vorbele marelui Fanus Neagu: “Pentru mine, Rapidul e o dimineata aurie de toamna, cand in garile din campia Baraganului si Dobrogea, unde trenurile opresc o singura clipa, zeci de oameni se arunca in vagoanele amortie de somn, ca sa intre in Bucuresti pentru doua ceasuri, atat cat joaca Rapidul.

  Rapidul face parte din sufletul oamenilor simpli ca bobul de zapada din bradul sarbatorilor de iarna, ca fantasma lunii din apele marii, ca durerea din suferinta infrangerilor. Rapidul e cel mai scurt drum dintre culmea gloriei si valea plangerii. Rapid e curcubeul inaltat peste Calea Grivitei pana la Podul Giulesti si (…) la marginea vietii noastre”

  “Rapidul este un greiere care canta mereu iluzia ca fotbalul nostru ar putea fi mai bun decat este”

  1. liviu k.

   virgile ,
   ff miscatoare citatele tale din fanus neagu .
   sper ca se le fi inserat , intradevar , din dragoste , si nu doar pentru a infiera conducerea academiei !
   nu ca nu ar merita , dar mi se pare aici o mina profesionista !

   1. liviu k.

    ps la replica mea anterioara :
    asta cu greierul , cred ca este din ioan chirila (glasul rotilor de tren)
    ce zici ?
    verifica .nu pentru a dezvolta o polemica inutila , ci pentru a-mi verifica memoria

 3. CASTRAVETE

  Cred ca acum este momentul ca Burca sa ofere solutia(daca este) pentru a putea merge mai departe.
  Din tot ce a zis nu rezulta foarte clar ca putem obtine CIS ci doar s-a cramponat in problema pastrarii denumirii, mai exact a cuvantului RAPID.In situatia de fata trebuie renuntat la denumirea RAPID chiar daca este de neconceput sa nu ai dreptul de a te numi RAPID dupa ce platesti 5000 euro lunar chiar administratorului persoanei juridice care are denumirea aceasta: FC RAPID SA iar AFC-UL ala mizer este o persoana juridica inactiva, conform ANAF.
  Am inteles ca obtinerea CIS este cea mai mare problema pentru ca dureaza foarte mult timp.Cat despre personalitatea juridica asta se poate rezolva mai repede eliminand denumirea RAPID, ramanand ca la la licitatia finala, cel care va cumpara sa readuca la un loc toate elementele de identitate ale Rapidului.
  Dar, din cate observ eu, cred ca mai degraba mergem spre o noua desfiintare.
  Oricare ar fi situatia, neagra sau roza, Manoliu trebuie fracturat rau de tot.

  1. George Udriste

   De OBICEI RAPIDISTI NU CEDEAZĂ NICI DUPĂ AL 12 CEAS .Hai sa vedem ce se va intimplă și atunci vom avea pe cine trage la răspundere (dacă va trebui)eu SPER CA NU VA FI CAZUL (SINCER MAI MULT ÎMI DORESC ).

  1. liviu k.

   ce licitatie domnule ?
   nu vezi ca toata lumea incearca sa stoarca bani de pe urma dragostei noastre de o viata (rapid)?
   ca sa valoreze ceva asociatia lui moraru (ultimul rapid) lichidatorul florea trebuia mai intii sa dea in judecata afc-ul , pentru a nu-i mai permite lui manoliu spatiu de manevra in numele “rapidului”(A SE VEDEA UNUL DIN DOCUMENTELE ATASATE LA SOLICITAREA ACADEMIEI , publicat acum citeva zile pe acest sait)
   nu a facut-o , din motve neclare , ceea ce ar putea lasa impresia ca “marfa” pe care incearca sa o vinda este o marfa alterata
   am mai scris asta acum citeva luni pe saitul lui leasa (cind saitul academiei era neoperativ)
   daca o facea ,si daca avea cistig de cauza in instanta , ii taia toate aripile lui manoliu .
   asa , dumnezeu cu mila !

  2. P. F

   Cine cáştigă licitaţia are P. J, CIS, culorile şi numele RAPID !!! Pt Nico, Vasile şi Pancone : nu contează acum cum se numeşte echipa , cu voi acolo Rapidiştii vor prezenţi la datorie. Forza Rapid !

 4. Radu Rapid

  Cum adica”ridicam mana si…FZR”?? Sunt foarte dezamagit de conducerea Rapidului, chiar atat puteti face pentru aceasta echipa minunata? Chiar asa de incompetenti sunteti?

  1. liviu k.

   asta cu “ridicam mina” este o chestie neclara !
   PARASCHIVE , ce-ar fi sa-i soliciti lui nico o precizare , daca tot vreti sa fiti operativi si sensibili cu FRAMINTARILE suporterilor ?

 5. Costin1923

  Salut tuturor,

  Nu mai vreau alta dezamăgire mi-a ajuns…..schimbați denumirea in Cfr Locomotiva…..până se câștigă acea nenorocita de licitație sau faceți ceva ………
  Nu puteți să renunțați așa pur și simplu…..marea majoritate a rapidiștilor v-au dat credit au încredere în voi……nu puteți să spuneți că ridicați mână și plecați….nu se poate așa ceva.

 6. liviu k.

  bogdane ,
  toate propunerile tale sint viabile dpdv fonetic
  problema este insa (asta-i teama mea) ca chestiunea pare mai complicata decit fonetica
  am intrebat in urma cu citeva zile :
  daca posibilitatea schimbarii de nume este inca reala ?
  daca posibilitatea primirii unui cis este inca reala , cit dureaza , si daca nu exista un termen limita (deja depasit) ?
  BINEINTELES CA NU AM PRIMIT NICI UN RASPUNS !!
  acum nu e vorba de onoarea mea (ea nu are nici o importanta) .este vorba de stresul in care traiesc mii de rapidisti , care nu primesc raspunsuri si care in urma atitor bilbiieli grave nu mai cred in nimic dpdv organizatoric /birocratic
  degeaba s-a suparat pe mine dl.alex paraschiv (fotograful minunat si posibil responsabilul saitului) acum citeva zile !
  de altfel el nu are nici o vina pentru faptul ca sefii lui nu au raspunsuri in fata avalansei de probleme juridice
  sintem patimasi , dar numai din dragostea noastra pentru rapid
  pentru multi dintre noi ,moartea acestui proiect ar inseamna a doua moarte a rapidului.
  multi dintre noi sintem destul de virstnici si nu prea mai avem timp de povesti
  priviti citeva rinduri mai sus ce zicea ieri la ora 11,21 usserul BRIGADA OLTENIA
  eu cind am citit asta am inceput sa pling

  1. BrigadaOltenia

   Liviu crede-ma, eu locuiesc in Dortmund si sambata cand joaca BVB Dortmund si vad tot orasul in galben cand e zi de meci si cum se duc la meciuri cate 50 60 de mii de oameni fericiti fie ca echipa lor pierde sau castiga, asa ma apuca o nostalgie si un dor de Rapid, mi-e un dor de Rapid de innebunesc, am fularul cu mine, il duc la meciurile borusiei, am sigla rapidului in parbriz. Chiar daca Rapid nu va mai exista ca entitate, ea va exista cat timp traim noi suporterii.
   P.S Daca treci vreodata pe aici, te invit la un meci la cei mai fanatici suporteri din Germania, un fel de rapidisti ai Germaniei. Hai Rapidu hai BVB

 7. George Udriste

  Liviu hai sa încercăm să fim echilibrați și sa SPERAM ca totul va fi ok .eu dezvolt un ZVON nu am încă ARGUMENTE dar am auzit ca se încearcă revenirea RAPIDULUI în vara aceasta direct în liga 2aastfel sar REPARA o greșeală făcută cind ne au retrogradat (faliment)spun este un ZVON .Dar as vrea sincer sa nu mai aud rapidiști care spun se ard niște etape ,nu este corect ect,ca și cum în lunga noastră ISTORIE sau luat mereu masuri pt a AJUTA RAPIDUL.S a nu se uite cite campionate sau pierdut cu un astfel de AJUTOR .

  1. Daniel C

   Zvonul acesta are destul de multa greutate pentru ca RAPID SA-ului abuziv nu i s-a permis inscrierea in Liga 1 air cu 1.3 mil euro erau multe sanse sa se treaca in reorganizare evitandu-se falimentul. Dar la momentul acela au fost multi care sau opus si cu parere de rau spun ca multi dintre cei care sau opus au fost rapidisti. Zvonul a aparut in situatia in care sa aflat ca Moraru si cu Florea ar dorii sa actioneze in justitie Liga Profesionista pentru daune datorita neinscrierii clubului in Liga 1 si prejudicierea statului cu 1.3 mil euro din drepturile TV ( culmea tupelui pe Florea ) . Acum se incearca gasirea unei solutii de rezolvare prin iscrierea in Liga 2 a AFC-ului daca Academia nu obtine personalitate juridica si daca Academia va castiga licitatia pentru asa-zis-ul palmares. Si ca un corolar daca Florea actioneaza in judecata Liga pretul pentru licitatie s-ar diminia cu peste 1.3 mil euro.

   1. liviu k.

    regret ca am constatat cu intirziere delirul virfului de atac internaut al cuplului manoliu-leasa (pe numele de scena daniel c.)
    auzi-ti aici :
    “acum se incearca gasirea unei solutii de rezolvare prin inscrierea in liga a-2 a afc-ului ….”
    ba , voi , chiar nu intelegeti ca toata suflarea rapidista va uraste de moarte ?
    auzi delir !!

 8. liviu k.

  george ,
  iarta-ma dar esti prea naiv !
  tu esti genul de rapidisti reali si cinstiti care se pot lasa influentati de banda care incearca ,in aceste zile , sa ingroaoe rapidul suporterilor , definitiv ?
  “rapidistii” pe care ii citezi si nu ai mai vrea sa-i auzi, sint , de fapt , 2-3 clone inventate de banda lui manoliu-lesa, inexistenti in realitate si nereprezentind pe nimeni , in afara de interesele materiale ale celor doi !
  cu totii am ramasi surprinsi cind a devenit clara “optiunea” lui leasa pentru facatura numita afc manoliu(rapid , chipurile), impotriva curentului total al rapidistilor catre au imigrat in proportie de 98% catre academia rapid
  cind a aparut fan-schopul academiei , am inteles !
  el a intuit ca academia isi va face propriul magazin si taraba lui va ramine fara incasari , ceea ce , probabil s-a si intimplat.
  de fapt si asa zisul zvon citat de tine ,este fals si a fost lansat , in batae de joc , de aceeasi banda , in urma cu vreo luna !
  asa ca nu-ti face sperante in “zvonul” respectiv

 9. George Udriste

  Liviu nu vreau sa intru în discuții contradictorii cu nimeni așa Cum am spus am mai multe informați referitoare la acest subiect .nu de la leasa ,Manoliu sau cei de acest gen .credema .Dacă aveam certitudini spuneam ăsta cu subiect și predicat dar așa Cum am spus este acum un simplu ZVON .IMPORTANT este un sigur aspect ca RAPIDUL (ACADEMIA)NOSTRU DRAG SA FACĂ CEEA CE ESTE DE FĂCUT .Dacă va trebui sa mergem și sa parcurgem acest drum o vom face .și vom ieși învingători și mai puternici .

Leave a Reply