MECIUL DE LA CERNAVODĂ SE JOACĂ FĂRĂ SPECTATORI

Jandarmeria română a decis ca meciul dintre Axiopolis Cernavodă și Rapid București, de vineri, 30 noiembrie, ora 14, partidă contând pentru etapa a XV-a din Liga 3, să se dispute fără spectatori.

FRF a fost de acord cu decizia jandarmeriei, astfel încât suporterii rapidiști nu îi vor putea încuraja pe băieți la ultimul meci al Rapidului din 2018.

Pentru a veni în sprijinul suporterilor ce nu pot vedea Rapidul pe viu, vom transmite meciul în direct pe pagina oficială de Facebook, dar și pe cea de YouTube.

 

 

3 Responses

 1. liviu k.

  frf creeaza un precedent periculos
  in loc sa oblige echipa gazda sa transfere meciul pe un stadion corespunzator ( de exemplu la ovidiu , stadion omologat pentru prima liga) , conform normelor de periclitate de care vorbeste jandarmeria , se decide sa se inchida portile pentru suporteri !!
  pai pentru cine se joaca fotbalul in intrega lume , daca nu pentru spectatori ?
  debili si impotenti

  1. nico

   Intr-adevar, o masura rusinoasa. Si nedreapta. Este o zi libera, ora e ideala pentru o plimbare pana la Cernavoda, chiar pe frigul de afara. Daca pe acel stadion nu se poate organiza un meci, de ce a primit echipa dreptul de a evolua in liga 3 ? Sau se pun in continuare piedici murdare ?….De-aia trebuie sa ajungem obligatoriu in liga 2 !!!

 2. Costin1923

  Buna dimineața,

  Nu ne mai vindecam……Suntem Țară În Care…..MERGE SI ASA…..nu interesează pe nimeni ( FRF )

  RESPECT
  LIVIU K.

Leave a Reply