MECI TARE, PE GIULEȘTI! RAPID – CARMEN

Academia Rapid mai are doar patru meciuri de disputat în sezonul regular de Liga 4, iar astăzi, pe Giulești, îl joacă pe primul, și pe cel mai dificil.

De la ora 19:15, giuleștenii întâlnesc una dintre cele mai în formă echipe ale seriei, FC Carmen București, echipă ce a învins-o categoric pe AS Tricolor, cu 3-0, în ultima etapă, și ce ocupă locul 5 în clasamentul seriei, la două puncte de play-off, însă cu un meci mai puțin decât Dinamo.

Constantin Schumacher are tot lotul la dispoziție, cu excepția lui Alex Burlacu, mijlocașul ce a suferit o contractură în startul meciului cu Asalt, și care trebuie să ia o pauză de câteva zile.

Echipă antrenată de fostul rapidist Adrian Matei, Carmen, are în componență câțiva jucători cu nume, ca Liviu Ganea, un fost atacant la Dinamo sau CFR Cluj, dar și pe foștii juniori ai Rapidului, Narcis Ioniță sau Costi Berechet, proaspăt transferați de roș-negri.

În meciul tur, disputat pe Giulești, dar cu AS Carmen gazdă, Rapid a învins greu, cu 2-0, golurile fiind marcate pe final, de către Alex Iacob (85) și Alex Olariu (88).

În partida de pe 28 octombrie, cu fix șase luni în urmă, Rapid a folosit echipa: Ignat – Cristil, D. Bratu, A. Iacob, Lădaru – Mitea – A. Dumitru (Olariu), Pancu (Bărbălău), Goge – D. Niculae (M. Stancu), Bădiță (Burcea).

Biletele pentru meciul de astăzi pot fi găsite pe site-ul Eventim (AICI), dar și la casele de bilete de la stadionul Giulești, ce vor fi deschise începând cu ora 12.

 

Leave a Reply