LA UN PAS DE REVENIREA ACASĂ

Rapidiștii au primit o veste excelentă, de mult așteptată de toată suflarea alb-vișinie.

Astfel, s-a aprobat trecerea bazei ProRapid de la Ministerul Finanțelor către Primăria Municipiului București, iar următorul pas, unul foarte important, ar fi ca aceasta să ajungă la Primăria Sectorului 1.

“Când am aflat, jur că mi s-a făcut pielea de găină. Suntem aproape de întoarcerea acasă. Acolo vom deveni cu adevărat puternici. Ştiu că mai e ceva până vom putea folosi baza, dar cel mai important pas a fost făcut”, a spus Nico pentru Digi Sport.

Avem promisiuni că în cel mai scurt timp posibil ne vom putea întoarce în vechea casă a Rapidului, baza care ne-a adus atâtea amintiri frumoase.

ProRapid este pilonul de bază al formării unei academii de top, aceasta fiind una din prioritățile Academiei Rapid.

 

6 Responses

 1. George Udriste

  Am mai spus pas cu pas vom REVENI acolo unde ne este locul .sper și îmi doresc sa nu mai apară în viața RAPIDULUI oameni de genul celor care nea adus în aceasta situație .TOTUL a pornit de la George Copos cu acele datori ale RAPIDULUI către firmele lui ca și cum RAPIDUL nu îi aparținea .Oricum el a a avut numai și numai de cistigat de pe urma RAPIDULUI .Trebuie făcut cu mare atenție orice fel de asociere cu cei care sunt interesați cu adevărat de RAPID .

 2. Gabriel

  A trebuit un tur de campionat ca sa se faca 2 hartii.Acum incepe munca adica sa readuca baza la un nivel decent sa se poata pregati echipa.E greu de crezut ca va redeveni cea mai buna si cea mai moderna baza de pregatire din romania cum a fost odata dar sa o aduca macar la un nivel decent pentru pregatirea echipei. Sa vedem in cat timp se va face asta.

 3. liviu k.

  si pe mine m-a miscat aceasta informatie a lui d.niculae
  problema este ca replica numitului “robert” este primul semn ca incepe sa se intimple si pe acest sait , ceea ce s-a intimplat pe saitul “1923”
  in urma cu citeva luni , acel sait a fost “invadat” de zeci de asazisi suporteri rapidisti mari “sustinatori” ai afc rapid si colportori(si jignitori) ordinari ai academiei rapid !
  in realitate ,probabil , niste “clone”(personaje inventate ) pe computerul unei persoane (sau doua ?) cu interese in acest scop.
  nu ma pot pronunta daca “invazia” asta s-a produs cu concursul responsabililor saitului (nu pot acuza sau jigni pe cineva fara probe) , dar este clar ca un asemenea fenomen poate fi preintimpinat numai daca se introduce setarea obligatorie a celor ce doresc sa-si expuna parerile /reactiile la anumite stiri/corespondente
  odata cu aparitia saitului (imbunatatit) al academiei rapid ,responsabilii lui “1923” si-au dat seama ca din cauza gravelor acuzatii si jigniri mizerabile ale acestor “clone” , risca sa-si piarda majoritatea userilor reali , si au introdus un sistem de setare pentru a lichida acest fenomen
  eu personal consider ca au facut foarte bine , si asta ar trebui facut si aici.
  deocamdata, acele jigniri grave au disparut (!) si de altfel toata politica saitului fata de “academia”s-a imbunatatit substantial
  din acest motiv , eu continui sa-l frecventez , bineinteles ca “vioara a doua”, dupa saitul academiei

 4. liviu k.

  “draga robert” , sau cum te-o chema in realitate ,
  este f.bine ca esti vigilent , dar probabil ca esti inventat la “butoanele” afcr
  daca vei avea curizitatea (si timpul) , ai putea citi si opinia mea din dimineata zilei de 18/01/18
  acum la subiect :
  procedura “belina” a fost pina la un punct legala .ea a deraiat (spre penal) in momentul in care acea minunata baza de agrement a fost transferata unei firme particulare nenominalizata (propietari necunoscuti, existind banuiala ca e vorba de liviu dragnea) in scopuri particulare ale unor indivizi necunoscuti.
  stirea , la care cu totii ne referim ,nu include prea multe amanunte , dar din cite se intelege , aceasta baza va ramine in propietatea statului , dindu-se posibilitatea utilizarii ei in folosul unei asociatii sportive .
  asociatie “non profit” , care are un protocol oficial (nu ascuns) de cooperare cu primaria , printre altele in scopul cresterii si educarii prin fotbal a unor copii si tinere talente sportive (a se vedea inscriptia enorma de pe tricouri)
  dupa mintea celor care te manipuleaza (sau eventual te-au inventat), aceasta baza trebuie sa ramina in paragina pentru totdeauna ?

 5. VadimProSEO

  Доброго времени! Хочу Вам предложить свою услугу в помощи продвижения вашего ресурса в поисковых системах, недорого, всего лишь за 9700 рублей.

  От Вас нужна лишь ссылка на сайт и ключевые слова и фразы в текстовом файле, по которым Вы желаете продвинуться в поисковых системах (пример отправлю Вам по почте, если заинтересуетесь). Я размещаю вечные ссылки на форумах и сайтах, которые ведут на Ваш ресурс. Мною будет написана статья (грамотно размноженная и “заточенная” под Ваш сайт), а в ней будут анкорные или безанкорные ссылки передавать Вам свой “вес”, траст, и ссылочную массу. Тем самым увеличивая траст, доверие поисковиков, быстрое индексирование, рост позиций в выдаче, рост ссылочной массы и т.д…

  Вся работа займет по времени 2-3 недели и Вы увидите отличный результат! Ваш сайт “оживет” в сети интернет!

  100% предоплата (Принимаю по карте, Вебмани, ЯДеньги, Киви).

  Списаться со мной Вы можете уже прямо сейчас по почте proxrum$@$mail.ru с темой “ПРОДВИЖЕНИЕ САЙТА ПО СКИДКЕ” (удалите пожалуйста два символа $). У меня нет выходных, я не компания. Я частник! И работаю, стараюсь, как для себя!

  P.S. Будет хорошо, если у вас на сайте имеется счетчик Яметрики (там есть важные ключевые фразы) и у Вас есть более удобная связь (скайп, аська, или вайбер). Благодарю!

  С Уважением!

Leave a Reply