JURNAL DE CANTONAMENT: ZIUA 7

Ne apropiem de finalul cantonamentul de la Bușteni, dar și al jurnalului, sau cel puțin facem o pauză până la cel din Antalya, când vom intra din nou în “intimitatea” Rapidului.

Ziua de sâmbătă a început cu micul dejun, programat la ora 8:15, după care unii dintre băieți și-au băut cafeaua, Nico chiar din cana cu “Legenda Continuă”.

După masă, Alex Iacob și Doru Bratu au “încins” un scurt ping pong, înainte de antrenament, sub privirile colegilor.

La 10 fix, s-a pornit la o alergare pe munte, profitând și de vremea superbă, însă Schumi nu i-a menajat deloc pe băieți, combinând sprinturile cu alergarea ușoară.

Alergarea a fost întreruptă pentru câteva exerciții de stratching, sub privirile unei sănii trase de un cal curios, care a privit nedumerit mișcările jucătorilor.

La finalul antrenamentului, s-a revenit în camere sau la restaurantul hotelului, unde toți ochii au fost ațintiți asupra meciului Simonei Halep, chiar și în timpul prânzului, iar apoi băieții s-au retras la o scurtă odihnă, pregătindu-se pentru cel de-al doilea antrenament al zilei.

Acesta s-a desfășurat în sală și a început cu o serie de exerciții de forță, conduse de preparatorul fizic, exerciții inedite, care i-au istovit pe jucători, însă acestea și-au atins scopul, giuleștenii fiind încântați de rezultatele obținute după o singură săptămână.

Au urmat exerciții combinate, între forță și jocul cu mingea, supravegheate atent de Schumi și de Miță Iosif, după care s-au băgat la fotbal, pentru ultima dată în acest cantonament.

Lotul a fost împărțit în patru echipe:

  • Verde (Boian, Stancu, Codreanu/Iova, Goge, Opoku)
  • Negru (Bratu, Iacob, Dovleac, Bărbălău, Olariu)
  • Galben (Sandu, Nițu, Bordei, Maftei, Pancu)
  • Portocaliu (Lădaru, Badea, Duriță, Dumitrescu, Voicu)

Cei doi portari, Ignat și Ciuculescu, au rămas în permanență în poartă, deoarece Dragoș Petrișor a lipsit din cauza unei ușoare accidentări. Pe lângă tânărul portar au mai lipsit Daniel Niculae, motivat, și Alex Burlacu, cel care nu a intrat la fotbal, pregătindu-se în continuare separat.

În timpul partidelor, echipele de pe bară s-au pregătit alături de preparatorul fizic pentru a rămâne în formă.

Rezultaltele meciurilor, disputate după regula “primul la două goluri” sau 10 minute.

Negru – Verde 1-1 (Olariu / Boian) 
Verde – Galben 0-0
Galben – Portocaliu 0-0
Portocaliu – Negru 1-0 (A. Badea)
Portocaliu – Verde 1-1 (Dumitrescu / Codreanu)
Verde – Galben 1-0 (Goge)
Verde – Negru 1-1 (Codreanu / Bărbălău)
Negru – Portocaliu 1-2 (Bărbălău / Lădaru, A. Dumitrescu)
Portocaliu – Galben 1-0 (A. Badea) 

Ajunși la hotel, rapidiștii au luat cina, după care s-au relaxat cu un rummy, pregătindu-se de revenirea în București, care este programată pentru duminică, în jurul prânzului.

1 Response

  1. RAPITRIST 1923

    ASA BĂIETI ȘI BRAVO SITEULUI! NU MAI AVEM DE A FACECU AFC! AU VANDUT SI PRIZELE! SA RAMANA CU PALMARESUL DE CARTON! PE CARTON!

Leave a Reply