JURNAL DE ANTALYA: ZIUA 4

Ziua de sâmbătă a fost una mai relaxantă, Schumi dându-le liber băieților în prima parte a ei, astfel încat, după micul dejun, o parte dintre jucători au ales să meargă la cumpărături sau pur și simplu să ia la pas Lara, o stațiune plină de bazaruri și magazine, chiar dacă vremea a fost destul de întunecată.

În acest timp, antrenorul Rapidului a preferat obișnuita alergare zilnică de 30 de minute pe plajă, după care a intrat în sală, pentru o scurtă, dar intensă, ședință de forță, alături de Radu, preparatorul fizic, și de câțiva băieți din staff.

Alții au încins o partidă de tenis, pe terenul hotelului, astfel că atmosfera a fost destinsă, după o perioadă destul de încărcată fizic, cu antrenamente și meciul amical de ieri, această pauză venind la fix.

Prânzul a fost luat la ora 13, după care băieții au mers în camere, pentru odihnă sau pentru a viziona meciul de Fed Cup, dintre România și Canada.

Relaxarea s-a încheiat în jurul orei 17, când am pornit către terenul de antrenament, acolo unde a avut loc singura ședință de pregătire a zilei, una destul de dificilă, cel puțin în prima parte, atunci când băieții au suferit, însă a fost o suferință benefică.

 

 

 

Cina a fost încheiată cu un tort pentru sărbătoritul zilei, Alex Bordei, cel care a împlinit 17 ani și a fost serbat de către colegi.

După masa de seară, Pancone, Nico, Schumi și Miță Iosif s-au retras în lobby, unde au povestit și au răsfoit revista clubului Beșiktaș, în care Daniel Pancu a avut dedicate patru pagini, dar au și pus la cale planul pentru ziua de duminică, când Academia Rapid va juca cel de-al doilea meci amical, cu Dnipro.

Leave a Reply