JURNAL DE ANTALYA: ZIUA 1

M-am trezit de dimineață, mi-am dat seama că… începe un nou cantonament. 🙂 După o săptămână la munte, urmează o perioadă de pregătire pe tărâmuri ceva mai calde, în Lara, o stațiune balneoclimaterică ce aparține de Antalya.

Lotul rapidist s-a adunat la aeroportul Otopeni, de la ora 9:15, cu două ore înainte de plecarea spre Istanbul, orașul unde avionul urma să aibă escală.

Cu 22 de jucători, alături de membrii staff-ului, rapidiștii au decolat la 11:15, iar după aproximativ o oră au aterizat în orașul atât de familiar pentru Pancone, Istanbul.

În aeroportul Sabiha Gokcen am stat cam o oră și jumătate, timp destul pentru a mânca o gustare și pentru a bea o cafea, iar la ora 15:00, ora locală (14:00, ora României), am plecat spre destinația finală, Antalya.

După încă o oră în aer, am ajuns în cele din urmă în orașul ce va fi casă pentru rapidiști în următoarele unsprezece zile.

În parcare, ne aștepta autocarul închiriat special pentru echipa noastră, iar lângă acesta, un alt autocar se pregătea să plece cu cei de la Dynamo Kiev, cea mai renumită formație din Ucraina.

Pe o vreme călduroasă, dar închisă, am plecat spre hotelul Melas, unde giuleștenii vor fi cazați pe durata cantonamentului.

Nu a fost timp de odihnă, deoarece, după ce băieții și-au luat în primire camerele și s-au relaxat preț de cel mult o oră, Schumi a programat o scurtă alergare, pentru a-i menține în formă pe jucători, dar mai întâi am făcut o poză de grup, pentru a imortaliza primul cantonament extern în actuala formulă.

Timp de 30 de minute, rapidiștii au alergat pe stadionul din apropierea hotelului, stadion ce va găzdui și primul meci amical, cel de vineri, împotriva bulgarilor de la Sokol Markovo.

Puțin obosiți după drum și antrenament, băieții au luat cina, duoă care s-au relaxat preț de o oră la un biliard sau au preferat o plimbare pe faleza Larei.

Ziua de joi urmează să fie una încărcată, cu două antrenamente, dar și cu pregătirea primei partide amicale.

 

7 Responses

 1. liviu k.

  politica voastra editoriala (a saitului acesta) este pur si simplu catastrofala.
  in timp ce afcr (manoliu – leasa) baga “strimbe”in fiecare zi pentru a descuraja suporterii academiei , academia TACE !!!
  de vorbit vorbesc unii in presa (precum pancu) putin si prost , lipsiti de cele mai elementare afinitati de ofiteri de presa (vezi cultul personalitatii lui gigi becali !!)
  academia este in stare sa organizeze , echipei , o pregatire la nivel de liga 1-2 , dar nu este in stare sa organizeze prin acest sait un dialog cu suporterii , pentru informare privind prolemele arzatoare la ordinea zilei ???
  treuie sa aflam de la leasa despre o noua incercare judiciara de obtinere a personalitatii juridice (14/02/18 ?) ?
  treuie sa aflam de la lesa despre o intilnire a conducerii academiei la nivelul primarului tudorache ?
  cel mai grav este ca aceste “informatii” nu sint gratuite ! ele vin insotite de “strimbe” incarcate de venin , menite sa ne descurajeze !!
  chiar asa de diletanti sunteti ?

 2. George Udriste

  Subscriu în totalitate la ceea ce spui SPER ca cei din conducerea administrativa sa facă ceea ce trebuia făcut de la început adică sa avem dreptul sa promovam .În rest din partea mea au toată aprecierea cu ceea ce au făcut în acest nou început de an .iar lui leasa și Manoliu le trebuie un șut în fund cind îi intilnim în Giulesti ….

  1. liviu k.

   draga prietene george ,
   nu inteleg unde sint toti ai nostrii (nico , avi fcrb ,alex , tase baluta , noss, andrew, si toti ceilalti)
   oare ei sa nu stie de noul sait al academiei ?
   ma”distreaza” nemernicia saitului lui leasa !
   omul asta sa lepadat de toata viata de rapidist , pentru un pumn de arginti.
   mi-a luat mult timp sa inteleg ce il leaga pe leasa de manoliu , dar intr-o zi mi-a cazut fisa : a intuit ca odata cistigata simpatia a 95% din rapidisti , academia isi va face propriul magazin onlaine de echipament si suveniruri rapidiste (ceea ce s-a si intimplat) si taraba lui va ramine fara clienti !
   aici s-au “intilnit” interesele lui leasa si ale lui manoliu.
   acum au organizat o morisca gen bancurile cu cei doi militieni (politisti) unul bun si unul rau (dar care de fapt au acelasi scop)
   in timp ce userii falsi ce se da-u rapidisti ,improsca cu venin academia si pe vedetele sale (nico , panco) , leasa o face pe “bastionul pacii ” indemnind la unire si pace !!
   cine a lovit in noul rapid si in sperantele proaspat infiripate , locul lui nu mai poate fi cu noi
   noi vom merge spre performanta , in timp ce ei vor pieri , jucind cu 20-50 de oameni , pina vor da faliment

 3. George Udriste

  Liviu cei care au interese mărunte vor dispărea mai devreme sau mai tirziu .NOI IUBIM NECONDIȚIONAT RAPIDUL ei au clar interese materiale dar 90%dintre RAPIDIȘTI iau citit iar Leasa și Manoliu vor dispărea așa Cum au apărut .singurul meu regret este ca ACUM EI FAC MULT RĂU RAPIDULUI CONȘTIENȚI ȘI BAZINDUZE ȘI PE IMPOTENTA ACESTUI SAIT DE A LE RĂSPUNDE PE MĂSURĂ .

  1. liviu k.

   oltene , tocmai aici este problema !
   citeste (mai sus) cele scrise de mine in 07/02 ,si intelege .
   datorita lipsei de informatii la zi cu privire la rezolvarea problemelor administrative ale academiei , eu intru pe acel sait pentru a afla noutati (reale sau inchipuite)
   acolo am aflat , de exemplu, de faptul ca in data de 14/02/18 academia se infatiseaza din nou la tribunal pentru a incerca o noua formula de primire a personalitatii jurifice !
   tot acolo am citit despre un zvon (serios, pare-se) cum ca e pe cale sa se realizeze o ‘bomba” prin care academia ar urma sa fie catapultata (in vara) direct in liga a-2 a (!!) conform precedentului csu craiova !!
   samd
   sigur e vorba de stiri sau speculatii care ar putea avea si un caracter dezinformativ
   in plus ele sint aruncate “pe piata” impanate cu replicile veninoase ale lui leasa , si mai ales ale unor asazisi “rapidisti”, de fapt niste clone inventate de ei pentru a improsca cu noroi academia si vedetele ei
   dar cel puti afli cite ceva
   aici , pe saitul academiei , liniste si pace !! (adica nici o veste)

Leave a Reply