JORZA OK, MATU OUT

Finalul primei reprize a meciului cu CS Afumați i-a dat peste cap strategia lui Daniel Pancu, doi dintre titulari accidentându-se la diferență de numai cinci minute.

Amir Jorza și Deivydas Matulevicius au fost înlocuiți de către antrenorul rapidist, cu Babaua, respectiv Robinho.

Dacă mijlocașul central este ok, temerile risipindu-se în urma RMN-ului, astfel că Jorza va putea juca vineri, în meciul cu Borcea, atacantul lituanian a suferit o ruptură musculară, ceea ce înseamnă o pauză de cel puțin trei săptămâni, ceea ce înseamnă că Matu va pierde meciurile cu Borcea, Oltenița și Tunari.

Pe lângă Matulevicius, Rapid are alți doi jucători indisponibili din cauza accidentărilor, pe Alin Lădaru și Iulian Ilie.

 • Amir JORZA    13 meciuri – 1 gol
 • Deivydas MATULEVICIUS    11 meciuri – 5 goluri 

matulevicius

4 Responses

 1. liviu k.

  de citeva saptamini trag un semnal de alarma , ca lotul echipei noastre e destul de subtire , atit dpdv calitativ , dar chiar si CANTITATIV
  vreo 6-7 jucatori din lot sunt pe post de under 19 , pentru ca regulamentele cer 3 jucatori de acest gen in permanenta pe teren .
  si acolo e vorba de accidentari dese , pentru ca este vorba de niste copii
  citi jucatori ramin pe lista , din cei pe care se poate conta efectiv , fara a intra in discutie despre valoarea reala a fiecaruia ?
  a plecat maftei si nu punem nimic la loc !
  matu s-a accidentat pentru vreo luna si nu avem nici o solutie de avarie (pina se intoarce si isi reface forma sportiva , s-a dus turul)
  se tot vorbeste despre un buget fara precedent , si noi nu putem aduce , din mers , 2-3 intariri ?
  daca , doamne fereste , pierdem la slobozia , si mai derapam cu 1-2 meciuri nule , intariri la iarna pot fi tardive. se poate duce de ripa un an competitional intreg

 2. Nico

  De ce oare numai La Rapid se accidenteaza jucatorii,din lovituri sau lipsa de antrenamente ?
  A plecat Maftei,poate nu mai vroia sa alerge,a obosit,dar altul in loc nu se gasea,eu cred ca se stia de plecarea lui odata cu Shumacher.Cine se ocupa de echipa,de strategii pentru viitor,defapt pentru prezent daca vor sa promoveze.

Leave a Reply