GALERIE FOTO / AM REVENIT ACASĂ

Antrenorul Constantin Schumacher le-a oferit jucătorilor două zile libere după cantonamentul de la Bușteni, iar astăzi băieții au revenit la antrenamente, pe un soare de primăvară.

La antrenament au participat jucătorii aflați încă în probe, dar și Marian Vlada, cel care a semnat un contract cu giuleștenii și este noul atacant al Academiei Rapid.

Vezi o GALERIE FOTO de la antrenamentul de miercuri, ultimul înainte de primul meci amical, programat mâine, de la ora 11:00, cu FC Argeș, la Bradu.

5 Responses

 1. rapitrist1923

  Dani Pancu, nu te certa cu Burcă! nu va dezbinati si voi, sunt destul de dezbinati suporteri cu mascarada asta de afc cu care ne am imbatat un an cu apă rece! sa nu mai aud de ei! vede-i-as in divizia a 7-a!

 2. FCRB

  Burca…….spune…….. ceva!!!!!!!
  Pancu…….spune……ceva!!!!!!!
  Nico……..spune…….. ceva!!!!!!!
  Oameni, buni sunteti si veti ramane idolii contemporani………daca voi nu spuneti…..ceva…….atunci……cine!!!!!!!!!
  Se vad lucruri….intradevar cu echipa ( frumoase….de ne imaginat )……dar se intampla si alte lucruri………CHIAR SUNTEM ATAT DE PROSTI………FRATILOR DACA CONTINUAM ASA……….MURIM……incet si sigur……nu se mai poate……asa!!!!!!

  Multumesc.

 3. liviu k.

  eu scriu de citeva zile ca tacerea asta a lor (in frunte cu burca , dar chiar si nico) , nu numai ca nu e de aur , dar chiar este dezastruasa si suspecta !
  de exemplu :noi trebuie sa aflam de un interviu si un mesaj “linistitor” al primarului tudorache , de pe saitul lui leasa , si nu AICI ?
  scriu “linistitor ” pentru ca nici domnul primar nu spune mai nimic , decit niste promisiuni de bine , fara a explica pe ce se bazeaza.
  cine se ocupa de acest sait (academia) nu intelege ca avem nevoie de vesti proaspete referitor la aspectele judiciare arzatoare la ordinea de zi ?
  stau si ma intreb cum sa va juca un retur intreg (basca pleyofful) neavind nici o miza (dreptul la promovare) ?
  eram impacat si cu gindul ca am putea pierde dreptul la promovare pe teren (datorita stelei si aranjamentelor lor de culise) , dar asa , la masa verde , si inca datorita prostiilor impardonabile ale conducerii noastre ?

 4. George Udriste

  Am mai spus și aici și îcu alte ocazi și Moraru și Dinu Gheorghe spunea stați liniștiți ca RAPID nu ca intra în faliment NICIODATĂ și ….Mai este ceva ffff important ca tăcerea conduceri academiei este copiată și de SUPORTERII .surprinzător dar cea mai gălăgioase atitudine a suporterilor a fost cea de la tribunal cind iau urat de bine lui George Copos .De atunci nimic de luat în seama .haide ți oameni buni cei care va erijati în conducători ai galeriei haide ți faceți ceea ce este de făcut .convocați o ședință la care sa participe și conducerea administrativa .la sala Rapid la stadion ,iar dl Burca și cine mai este în conducere sa vina sa dea socoteala sa adică DOVEZI ȘI DOCUMENTE CA NU VOR FI PROBLEME CU PARTICIPAREA LEGALA LA BARAJ .TREZIȚIVA

Leave a Reply