FOTBALUL ESTE PENTRU SUPORTERI!

FC Rapid București își exprimă nemulțumirea pentru faptul că meciul din campionat de la Cernavodă se va disputa fără spectatori din motive de securitate. Nu înțelegem de ce prezența suporterilor Rapidului la o partidă disputată în deplasare este considerată în mod obligatoriu cu grad ridicat de risc? Nu înțelegem de ce echipa noastră trebuie să fie privată de aportul celui de-al 12-lea jucător care a fost de-a lungul întregii istorii Galeria Rapidului? În condițiile în care un stadion a fost omologat și partidele cu alte partenere de întrecere se dispută cu public, de ce în compania Rapidului porțile sunt închise? De ce meciul nu a fost mutat pe o altă arenă unde spectatorii să își poată aplauda echipa favorită?
Sunt întrebări la care probabil nu vom primi răspuns. Iar stadioanele din toate eșaloanele fotbalului românesc vor rămâne mereu goale. Însă n-ar trebui ignorat un amănunt elementar și universal valabil: FOTBALUL ESTE PENTRU SUPORTERI!

1 Response

  1. George

    Va salut pe toți rapidisti…. Victorie categorica avem (asa cum im doream) un avantaj suficient spun eu pt a PROMOVA CU CEL PUȚIN 5 ETAPE înainte de terminarea campionatului…. Sper și îmi doresc sa facem citeva achiziții importante care sa ne dea SPERANȚE ca vom reveni în 2020 în liga 1…. Iar 2021 cupe europene…. Uni vor spune ca am luat-o razna dar cred și sper ca asa va fi…. Hai RAPID

Leave a Reply