DREPT LA REPLICĂ

FC Rapid București a respectat mereu relațiile cu mass-media conștietizând importanța pe care o are presa de specialitate în informarea suporterilor noștri, precum și a iubitorilor de fotbal în general. În dorința unei comunicări permanente cu reprezentanții mass-media și a unei colaborări reciproce, în pofida faptului că evoluăm în Liga a III-a am considerat că este obligatoriu să introducem în organigramă un responsabil mass-media acreditat de către FRF.
Constatăm însă cu stupoare că există publicații care trimit către opinia publică informații neconforme cu realitatea, fără a încerca să obțină o minimă informare de la persoanele abilitate din cadrul clubului nostru.

În publicația Libertatea a apărut un articol purtând titlul: “Fiscul a cerut insolvența Asociației Fotbal Club Rapid București. O iau giuleștenii de la capăt?”

În articol este precizat faptul că două instituții ale Statului cer insolvența AFC Rapid București. Începând de aici, publicația respectivă intră în confuzii vorbind despre echipa care evoluează în Liga a III-a și despre recenta schimbare de antrenor. Sperăm că doar în necunoștință de cauză autorul articolului confundă practic două societăți.

Menționăm că entitatea la care face referire jurnalistul nu are nicio legătură cu clubul nostru și nici cu Primăria Sectorului 1, instituție pe care care o pomenește în articol. Dealtfel este de notorietate faptul că entitatea AFC Rapid se află de patru ani în inactivitate fiscală și de un an a fost declarată insolvabilă de către Fisc.
Sperăm ca în viitor publicația Libertatea să nu mai transforme informarea în dezinformare și totodată, din respect pentru marea masă a suporterilor rapidiști, să publice acest drept la replică.


FC Rapid București

10 Responses

 1. adi

  dincolo de incapacitatea profesionala crasa a acelui asazis “ziarist “de la libertatea , stirea readuce in discutie existenta ilegala a acestei asociatii care a adus destule necazuri adevaratului rapid
  vad ca nu incearca nimeni sa puna capat diversiunii organizate de h.manoliu , care a reusit la un moment dat sa zapaceasca si un judecator de la judecatoria sectorului 1!
  impostura acestei facaturi este dublata de impostura unui sait de internet autointitulat saitul suporterilor celei mai iubite echipe de fotbal rapid 1923 , care nu numai ca nu ne reprezinta , dar ne este ostil ,
  conlucrarea dintre cele 2 entitati este pur si simplu o batae de joc la adresa a ceea ce inseamna rapid ,si este tratata cu dispret de 99,99% din suporterii rapidului
  asta este si un motiv pentru a nu se lua in calcul includerea “1923” in denumirea clubului nostru , pentru a nu creea o confuzie suplimentara cu entitatea mai sus numita

 2. liviu k.

  bun ,in ziua de azi orice neispravit devine “jurnalist ”
  sunt curios daca acest ziar isi va asuma prostiile .MA INDOESC

 3. Din pacate la Rapid e propaganda multa promisiuni cu milioane, diferite personaje misterioase sa zic, si vedete de la Rapid care mai mult se cearta pe gasti si se lupta dupa functii si dupa bani.Multi simt ca acolo se varsa bani si sunt ca “sacalii” fiecare cauta sa obtina ceva , ca nu se mai stie mai tirziu.Imi vine sa rid ca marele manager Florin Manea pleca in America de Sud in Brazilia (he! In excursie pe banii lui Angelescu) vezi doamne sa aduca mari jucatori din Brazila ( poate nepoti , rude de a lui Maradona mai sti) si pe comisioane si ce aduce , Rapidul lupta cu Real Madrid in 2020.Prostii cred ca aici se maninca bani fiecare cu ceea ce obtine la buzunar.Asta e vom trai si vom vedea ce mai ramine din actualul Marele Proiect Rapid Bucuresti.

 4. George

  În atenția conduceri administrative… URGENTATI ceea ce este de URGENTAT LA REGISTRUL COMERȚULUI pt a OPRI o data pt întotdeauna pe cei ce FOLOSESC NUMELE RAPID… CĂUTAȚI ȘI GĂSIȚI O PERSOANA CARE SA OCUPE POSTUL DE PREȘEDINTE (Nico a plecat, drum bun A FOST ALEGEREA LUI) RAPIDUL NU TREBUIE SA MEARGĂ DECIT TOT ÎNAINTE… TREBUIESC PROFESIONIȘTI LA TOT CEEA CE ÎNSEAMNĂ ACEASTA ECHIPA…. RĂSPUNDEȚI PE MĂSURĂ ȘI SAITULUI PROSPORT PT TOATE ARTICOLELE ANTIRAPID PUBLICATE…. DACĂ ESTE CAZUL ACȚIONAȚI CONFORM LEGIILOR ÎN VIGOARE… NU SUNTEM ECHIPA PSD NU SUNTEM ECHIPA PRIMĂRIEI SECT 1 SUNTEM RAPID BUCUREȘTI CU TOT CEEA CE ÎNSEAMNĂ ACEST ASPECT. NU MAI LĂSAȚI PE NIMENI SA ATENTEZE LA CEEA CE ÎNSEAMNĂ ACEASTA ECHIPA…

 5. George

  Leica Vasile LASĂ-NE CU TOATE PROSTIILE PE CARE LE DEPITEZI… NU AM NIMIC CU TINE DAR RECITEȘTE ȘI TU CEEA CE SCRI… FACI MULT RĂU RAPIDULUI… CAȘCAVAL, PSD, DRAGNEA, LASĂ-NE VASILICA TATA MERGI LA MANOLIU ȘI LASĂ-NE PE NOI CU RAPIDUL NOSTRU…

  1. liviu k.

   george , nu te mai agita degeaba
   acest leica vasile este o clona inventata in laboratorul de clone “rapidiste ” 1923
   omul este prea agramat pentru a fi adevarat (sezonul trecut a fost abilitat pe acest post un oarecare hori (daca nu ma insel)
   de a altfel ne aflam in fata unui atac virulent de clone inventate in laboratorul acesta
   este “tehnica ” folosita pe scara larga de acest sait in sezonul trecut (ma-m luptat cu ei pe viata si pe moarte)
   vazind ca saitul lor nu mai este frecventat de nimeni ,si profitind de anumite bilbiieli ale rapidului nostru , au decis sa se mute pe saitul nostru !
   de altfel acest sait ameninta ca urmeaza probleme grave pentru f,c.rapid
   totul pe un fond de bascalie continua !
   de altfel chiar in aceasta pagina puteti face cunostinta cu un nou “rapidist “care a hotarit sa acceada saitul nostru : xxrapi !!

 6. xxrapi

  Marea problema este ca incepem sa semanam cu craiova,fcsb,cfr cluj,echipe fara PERSONALITATE ,fara jucatori emblematici,fara SUFLET!Ce se intampla in club? Te descotorosesti de Nico,il faci sa plece pe Maftei…E adevarat :banii vorbesc ,dar au inceput sa miroasa! URAT!

  1. liviu k.

   roksana
   nu-mi vine sa cred ca esti tu !
   tu gindeai altfel , mai sanatos .aveai simtul de a-i depista pe cei cu intentii dusmanoase
   mi-e teama ca cineva ti-a furat identitatea
   de citeva zile a inceput o campanie organizata de denigrare a clubului , si de deprimare a suporterilor dupa stilul utilizat in urma cu 6-8 luni in saitul “1923”
   ce inseamna acest stil “?
   crearea unor useri falsi care sa promoveze idei dusmanoase clubului !
   in aceasta plasa cad de multe ori si suporteri bine intentionati , dar naivi
   creatorii acestor clone au vazut ca nu mai sint frecventati de nimeni , si atunci dau navala aici.
   va propun tuturor sa fiti mai vigilenti , si sa priviti lucrurile cu discernamint

 7. Castravete

  Au mai fost doi plecati in America de Sud:Rada si Sabau.
  Ce au adus a fost de rasul curcilor, sper sa nu se intample asa ceva si acum.
  Mi-e frica ca Florin Manea e mai mult interesat de comisionul lui decat de calitatea jucatorilor si sper ca Angelescu sa nu fie o vaca de muls pentru acest impresar.

Leave a Reply