DEPLASAREA CĂTRE ARENA NAȚIONALĂ SE VA FACE ORGANIZAT

Partida dintre CSA Steaua și Academia Rapid a provocat o adevărată “nebunie” în rândul suporterilor ambelor echipe, biletele epuizându-se ca pâinea caldă, iar acest meci are șansa de a intra în istoria fotbalului european, prin recordul de asistență la o partidă de Liga 4.

În tribune va fi un spectacol total, galeria noastră urmând a avea o coregrafie specială, iar fundalul sonor va fi, cu siguranță, asigurat pe toată durata partidei, la cele mai înalte “frecvențe”.

Și pentru că galeria Rapidului este unică, acest lucru va putea fi admirat pe toată durata deplasării către stadion, așa cum rapidiștii o fac la meciurile cu rivalele din Capitală.

Liga Suporterilor Rapidiști a programat întâlnirea rapidiștilor ce vor să vină meargă organizat, pentru ora 16:00, la Piața Iancului, de acolo urmând să se plece spre Arena Națională.

Puteți lua bilete, pentru zonele rămase, de AICI, iar pentru inelul III de la Peluza Rapid, încă puteți găsi bilete la casa de bilete de la stadionul Giulești, zilnic, între orele 12 și 19.

Haideți să umplem Arena Națională și să le arătăm steliștilor cine are suporteri mai mulți și mai fanatici!

Leave a Reply