DE NOTA 10 / RAPID – ROMPRIM 10-0

Academia Rapid și-a îndeplinit primul obiectiv, acela de a câștiga campionatul rugular și de a intra în play-off de pe prima poziția.

Băieții lui Constantin Schumacher au obținut această performanță cu două etape înainte de final, după o victorie categorică, 10-0, cu Romprim, în fața a 2500 de suporteri, pe stadionul Giulești.

Rapidul și-a împărțit egal goluri, câte cinci în fiecare repriză, Daniel Pancu fiind autorul unui hat-trick, în minutele 19, 29 și 89. Celelalte reușite au purtat semnătura lui Andrei Dovleac (’35), Daniel Niculae (’37), Alin Lădaru (’38), Marian Vlada (’49), Lucian Goge (’76), Vasile Maftei (’86) și Adrian Boian (’87).

Meciul a fost la discreția giuleștenilor, care pe lângă cele zece goluri au lovit bara de alte cinci ori, având multe alte ocazii, ceea ce a asigurat spectacolul, în fața unor tribune foarte zgomotoase, atmosfera fiind una de meci mare, chiar dacă numărul suporterilor nu a fost unul foarte mare.

Schumi și Miță Iosif au folosit următoarea formulă: Petrișor – Voicu (60′ Boian), Bratu, Iacob (60′ Goge), Lădaru – Burlacu (69′ Stancu), Maftei, D. Niculae, Dovleac – Pancu, Vlada (60′ Bărbălău).

De la Rapid au lipsit Ștefan Ciuculescu, cel care a fost menajat după lovitura suferită în meciul cu FC Carmen, dar și Adrian Grigore, cel care avut mici probleme de sănătate.

Chiar dacă mai sunt două etape, Academia Rapid mai are un singur meci de jucat, marți, de la ora 14:30, pe stadionul Coresi, împotriva “lanternei roșii” AFC Venus, cea care a reușit supriza etapei, învingând cu 7-5, în deplasare, pe AS Tricolor, ocupanta locului 3.

 

 

Leave a Reply