Daniel Pancu le răspunde contestatarilor

Daniel Pancu a comentat ironic decizia AMFB-ului, crezând că abia după depunctare Rapidul a primit certificatul de autenticitate, făcând referire la faptul că giuleștenii au trecut mereu prin perioade delicate. I-a asigurat însă pe fani de promovare la finalul sezonului.

Abia acum suntem Rapid. Atrăseserăm suporterii de partea noastră, dar nu era de ajuns, abia acum că ne depunctează comisiile devenim cu adevărat Rapid. E în tradiția clubului. Muscalu avea drept de joc de la AMFB și tot AMFB ne-a depunctat că l-am folosit.

Asta înseamnă Rapidul, și cu depunctarea asta. Eu le garantez suporterilor că vom promova. Le transmit să ne bage în play-off cu 0 puncte, adică la 3 puncte de primul loc.

Și o să ne facem o echipă cu care o să-i călcăm în picioare pe toți. Schumacher a zis că nu știe dacă vom promova? Atunci vă zic eu, promovăm sigur”, a zis Pancu la TV Digi Sport.

Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, i-a dat replica doamnei Clotilde Armand, pe gsp.ro, în legătură cu declarațiile acesteia conform cărora Primăria Sectorului 1 nu va mai investi în sport.

– Domnule primar, a apărut informația că nu mai susțineți financiar Academia Rapid. Gata proiectul?
– (râde) Informația asta a plecat de la consiliera Clotilde Armand, manipulează informațiile ca să creeze haos. Am să vă explic exact care este situația.
– Vă rog!
– Pe 18 decembrie am avut o ședință de Consiliu și am hotărât să redirecționăm banii până pe data de 30 decembrie 2017. A fost vorba de o rectificare de buget pentru sfârșitul anului. Deci, da, nu mai băgăm bani în sport și în nimic altceva timp de 12 zile ale anului 2017! (râde) Avem bani alocați pentru anul 2018 pentru sport. Și pentru Academia Rapid, și pentru Sportul Studențesc, și pentru echipa de handbal a lui Dinamo. Chiar au pus presiuni pe noi zilele trecute și i-am asigurat că nu sunt probleme.
– Deci suporterii rapidiști pot să fie liniștiți?
– Sigur că da, nu s-a schimbat nimic de când mi-ați luat interviu în vară și v-am explicat planul nostru. Oricum, Academia are în acest moment bani și nu a cerut până acum niciun leu Primăriei. Totul merge conform planului, echipa pleacă la Bușteni pe 22 ianuarie, parcă și în Antalya, după aceea, în cantonament. Echipa e susținută de mai mulți privați, dar când are nevoie de bani, să ne ceară! Noi suntem ca o societate de asigurări pentru Rapid.

“Avem bani să dăm la Rapid și avem și dreptul legal să o facem, nu există nicio problemă, proiectul Academiei e în linie dreaptă” Dan Tudorache, primar sectorul 1

 

Leave a Reply