CONSTANTIN SCHUMACHER A FOST ÎNLOCUIT DE DANIEL PANCU

FC Rapid București îi mulțumește antrenorului Constantin Schumacher pentru întreaga sa participare și contribuție avută la construirea și ascensiunea proiectului de readucere în prim plan fotbalistic al brandului Rapid. Totala sa implicare în viața echipei a dus la o promovare așteptată de către toți suporterii, de fapt un prim pas în lungul drum către Liga I.

Din păcate, exprimarea echipei din prima parte a sezonului nu a fost una consistentă în disputele cu adversari de multe ori inferiori valoric și în contrast cu condițiile de pregătire oferite pentru atingerea performanțelor așteptate de toată suflarea rapidistă. Suntem în asentimentul multor suporteri și la fel ca aceștia dorim să ne întoarcem la ADN-ul istoric al Rapidului cu un joc spectaculos care să readucă oamenii pe stadion, chiar dacă uneori ne vom vedea obligați să îl cităm pe marele Nichi Dumitriu: „mai bine o bară frumoasă, decât un gol urât!”. Am pornit un proiect în care lucrurile au fost setate de la bun început într-o direcție care să ne ducă în Liga I, dar pregătiți și cu o filosofie clară. Victoriile trebuie să devină o consecință a unei munci bine făcute, pentru că procesul în sine devine mai important decât un succes de moment. 


De aceea a sosit momentul unei schimbări menite să ne continue drumul către promovare, însă cu un plan bine structurat de la care nu vom abdica. 

Constantin Schumacher și-a demonstrat în timp propria valoare și atașamentul față de suporterii rapidiști și avem convingerea că va rămâne un personaj îndrăgit de public și apropiat de culoarea vișinie, un antrenor care a scris o pagină frumoasă în istoria clubului nostru.

Mult succes în carieră, Schumi!

FC Rapid București va organiza o conferință de presă marți, ora 12.00, în care va fi prezentat noul tehnician al echipei, Daniel Pancu. Acesta va fi ajutat din postura de antrenor secund de fostul jucător Nicolae Grigore.

26 Responses

 1. Nico

  Trebuia o schimbare ! Acum sa vedem cat de buna este noua alegere. Eu ma gândeam la cineva cu experienta in antrenorat, dar, totusi, cred in Pancu. Hai Rapid !

 2. Daniel

  E clar, si Angelescu e ca si toti ceilalti patroni din mizeria de fotbal romanesc. Cum pierzi un meci, cum schimbi antrenorul. Dezamagitor.

  1. Gabriel

   Cu Schumacher Rapidul NU JUCA NIMIC. Nu este vorba că a pierdut un meci , treaba este că Rapidul juca rău de tot în TOATE meciurile în condișiile în care noi avem un lot cu mult peste valoarea oricărui alt lot din Liga a-3-a. Schumacher era bun pentru Liga a-4-a.

 3. Acest lucru se intimpla, pb este ce sa faci si cu Pancu.Foarte bine ca sa se vada ceea ce face nu sa te adapostesti la functia de director tehnic.Oricum era bataia intre Ienci si Pancu cistig de cauza Pancu.Asa se maninc la cascaval, evident cind este,cind nu o mai fi pleaca toti, nu asteapta sa fie demisi.

 4. Fzr

  Sper ca Pancone să facă ordine la echipa pentru că unii dintre jucători nu prea au fata de Rapid…succes Pancone si forza Rapid!…

  1. liviu k.

   intrebarea este daca sunt bani pentru “a face ordine ”
   s-au facut multe contracte de diletanti , pentru 3 ani (!?) , si nu cred ca toti jucatorii care ar trebui schimbati vor fi gentelmeni precum schumaher (care conforn gsp a acceptat sa se multumeasca cu primirea salariului doar pina in decembrie , desi avea contract pe 3 ani !)
   in plus , crezi ca se pot gasi jucatori f.buni liberi de contract , in mijlocul sezonului “

 5. Cata

  Nu mai am nimic de zis , exact ce vroiam sa zic a zis mai devreme Nico (ma refer la interlocutorul de mai sus , nu la fotbalist)

 6. Robert

  Cred ca anu asta nu se vrea promovarea. Cu sa faci prostia asta sa il pui pe Pancu antrenor. Mai bine aduceai un antrenor bun. Un Vio Moldovan sau Dan Alexa. Pe 2-3 mii de euro venea unu dintre ei.

  1. liviu k.

   spunind ca la prima problema i s-a dat in cap lui schumaher, este o forma de a refuza sa vezi realitatea !
   in primele 6 etape de campionat rapidul a intilnit numai echipe clasate de la locul 11 in sus (sau jos , depinde cum privesti lucrurile!) , cu o singura exeptie , popesti leordeni , cu care s-a scos un penibil egal !
   victorii chinuite cu chiscani sau progresul , sau neconvingatoare , cu fcsb 2 sau faurei.
   o singura victorie lejera cu tulcea , care e ciuca batailor (6 infringeri din 6)
   daca nu se incerca a se face ceva , urmau meciurile decisive cu principalele contracandidate la promovare (slobozia , afumati , borcea) , si citeva puncte pierdute pot compromite un an intreg .
   sa nu uitam ca se joaca fara playoff si promoveaza doar prima clasata .
   problema e alta , s-a numit un antrenor cu experienta 0 !!
   sunt unele guri rele , care sustin , deja , ca in felul acesta se incearca sa se “scape ” si de pancu !
   (asta e teoria conspiratiei , in care nu cred)

 7. liviu k.

  subscriu la postarile lui nico si chiar cata , cu care am , totusi , un “cont” deschis .
  il vom inchide in 2 etape : 27/10 cu borcea si 17/11 cu slobozia !
  sper sa fie bine , si nu pentru ca eu sa fi avut dreptate , dar sper asta pentru rapid !

  1. liviu k.

   trebuie sa ma autocorectez :
   a doua echipa care , conform cata , ar trebui sa ne bata la scor (dupa slobozia ) este modelu (24/11) si nu borcea

 8. Gabriel

  Schumacher trebuia schimbat pentru că Rapidul nu juca nimic în condițiile în care (chiar dacă sunt vreo 3-4 fotbaliști care nu au ce căuta la Rapid) avem un lot cu mult peste valoarea celorlalte loturi din Liga a-3-a, Sper ca Pancu să rezolve acest lucru , cu toate că și eu ca și majoritatea rapidiștilor cred că ne trebuia /trebuie un ANTRENOR gen Dan Alexa sau Viorel Moldovan.

 9. E fratilor o sa vina rindul si lui Pancu si o sa vedeti declaratii, asta e.Eu nu cred ca e bine ce sa facut.Daca stai si analizezi corect suntem ca, lot peste multe din formatiile din serie.Si sunt echipe modeste, nenorocirea e repet este “vechea metahna”,a rapidistilor care lasa ca “merge asa”.Totul este in modul cum se exprima echipa in teren cum se integreaza jucatorii cum se implica e vb mult psihologic.Repet pina la urma se va promova eu cred mult asta dar pina atunci , tot la fel cred ca multe se vor schimba.Eu am incredere pb sa se termine cu “gastile” de la club si interesele doar dupa bani.Forza Rapid!

 10. Fzr

  Trebuie luat neapărat un fundaș stânga și un mijlocaș central polivalent, degeaba au schimbat antrenorul dacă nu umbla si la zonele deficitare din echipă…

 11. Preda cristian

  Salut! Sper sa promovăm… nimeni nu stie adevaratele sforite pe care le trag astia de sus… nu cred ca infringerea din cupa a pus capac lui schumi, altele sunt motivele si cred ca noi suporterii echipei Rapid vom avea de suferit. Motivul: vom promova peste 6 ani in liga 1, pt ca oameniii din fotbal si spun oameniiiii aia care sunt sus, vad fotbalul ca o afacere. Dar in Romania nu este cazul, noi nu suntem Anglia, Scoția s.m.d. baftă Echipei si lui Pancone. DOAMNE AJUTA! Cu respect P. Cristian

  1. nico

   “Trebuie” sa promovam, caci liga 3 ramane liga 3 (uitati-va in ce conditii s-a jucat la Faurei) ! Din liga 2 spre liga 1 nu cred ca ar mai fi chiar o urgenta (sigur, nici 6 ani…), doi ani fiind ghiar buni pentru formarera unei echipe competitive. Repet, urgenta este sa scapam de echipele satesti si conducerea trebuie sa aiba inteligenta de a motiva jucatorii !

 12. liviu k.

  priviti la fata lui pancu la conferinta de presa de azi
  cred ca denota panica
  probabil ca a inceput sa inteleaga , cu o intirziere de 18-24 de ore , in ce a intrat !
  dumnezeu sa-l ajute , si pe el si pe noi !

 13. DIPAR

  Fratilor, am citit cu atentie ceea ce ati scris si in general ati atins toate problemele care s-au aratat pana acum in ceea ce joaca RAPIDUL si cu sinceritate va spun ca dupa ce am asteptat cu atata infrigurare inceperea campionatuluisi faptul ca sunt televizate meciurile avand astfel posibilitatea de a vedea si eu jocul echipei am avut un gust amar dupa prima etapa cand Rapidul s-a chinuit pur si simplu sa castige in final cele trei puncte am inceput sa-mi fie teama de fiecare joc ca daca pierde un punct in fata celor din fruntea clasamentului obiectivul este ratat. Problema este daca ceea ce noi vorbim aici le citeste cineva? Adevarat ca in meciul de cupa echipa nu a jucat nimic. Il astept pe brazilian poate va fi mai bine . Nu inteleg de ce se intarzie cu dreptul de joc. Succes Rapidule si sa speram ca toate lucrurile se vor rezolva….!

Leave a Reply