CONFERINȚA DE PRESĂ | INVITAȚI: PANCU ȘI VOICU

Astăzi, la Sala Rapid, a avut loc conferința de presă ce prefațează meciul istoric de mâine, dintre Rapid și ACS Înainte Modelu, ultimul pe Giulești, înainte de startul operațiunilor de modernizare, dar și partida de retragere a lui Daniel Pancu.

La conferință au fost invitați Daniel Pancu, cel care va bifa mâine ultimele minute în calitate de jucător, dar va și conduce Rapidul de pe bancă, și căpitanul echipei Ionuț Voicu, alături de ofițerul de presă Lucian Ionescu.

“Am apucat să fac promisiunea de a juca și sigur voi fi pe teren, undeva spre finalul meciului, dar pe mine mă preocupă meciul în sine, un meci pe care trebuie să îl câștigăm”, a spus Pancone.

Legenda Rapidului a vorbit și despre suporterii rapidiști, ce vor umple stadionul. “E un moment emoționant pentru ei, vor încerca și mâine să demonstreze întregii Românii, să aibă alții motive de invidie la adresa rapidiștilor. În multe momente au demonstrat că sunt prezenți și mă aștept la acest lucru și mâine”, a adăugat antrenorul nostru.

“Când am intrat pentru prima dată în vestiarul Rapidului și am văzut tricoul cu numele meu pe umeraș, m-au trecut tot felul de sentimente. Am și jucat 20 de minute în cupele europene, într-un meci cu MyPa. Sunt sentimente frumoase, pe care nu le voi uita niciodată și sunt mândru că am putut ajunge la un club atât de mare, cum e Rapid”, a rememorat Ionuț Voicu începutul său în Giulești.

Puteți vedea tot ce s-a discutat în înregistrarea integrală a conferinței de presă:

   

Rapid va întâlni ACS Înainte Modelu, mâine, ora 17:30, pe stadionul Giulești, în etapa a XIV-a din Liga 3.

 

 

9 Responses

 1. George

  Frumos bravo…. Sa speram ca marea majoritate a celor care au fost invitați sa vina miine pe stadion…. Am înțeles ca DN nu poate are alt program…. Oare…. Miine se retrage unul din cei mai importanți jucători ai RAPIDULUI și tu DN ce spui ca nu poți veni?!?! Ce și cum îl vei privi tu peste un anumit timp în ochi pe Pancu?… Cit de mare sa fie dihonia care te macină…. Îți reamintesc ca este meciul de retragere al lui PANCU nu al lui burca…. Deci…. Spuneam în urma cu ceva timp ca uni oameni se dovedesc caractere mici…. Sumacher… Nu te regăsești în ceea ce se intimpla acum la Rapid? Ce se intimpla șumi? Voi spuneați ca IUBIȚI RAPIDUL…. Sa nu va mirați ca peste timp veți primi ceea ce meritați….. Succes RAPID Succe Pancu….

  1. nico

   Asta arata cat de “rapidisti” sunt unii (apropos de Shumi care nu face diferenta intre un moment istoric si o situatie de moment) sau cat de ranchiunosi sunt altii (DN uita prea usor cat l-au iubit oamenii aia din tribuna). Sa speram insa, ca va fi frumos. Se pare ca si vremea ne ajuta…

 2. George

  PS…. Îmi cer mi de scuze ca într-un astfel de moment critic…. Doar ca pt mine este de neînțeles atitudinea celor care nu înțeleg și nu accepta realitatea… Nico dacă avea dreptate venea la acea ședința cu suporteri și spunea ceea ce are de spus…. Șumi ce sa mai spun…. Asta este viata este fff aspra……nico a fost și este în continuare… Iubit de suporteri…

  1. liviu k.

   nu cred ca este cazul sa-ti ceri scuze
   si eu gindesc si simt la fel ca tine .
   noi am devenit si ramas rapidisti o viata de om , fara ca cineva sa ne fi oferit vreodata ceva pentru asta
   dimpotriva , rapidul ne-a oferit multe clipe frumoase , dar si mari / multe suferinte
   si totusi am ramas rapidisti pe viata
   nu prea ne mai intereseaza cine era in conducere in momentul x sau y si nu ne-am conditionat dragostea.
   o singura data , pe la sfirsitul anilor 70 rapidul deraiase in “b” , si dupa un an doi am fost asa de dezgustat/ suparat , incit am hotarit ca nu ma mai duc la meciuri
   si intr-o zi ma suna un bun prieten (stelist) si insista sa mergem impreuna la un cuplaj de “b”in aceiasi zi pe republicii
   ma-m dus mai mult la insistentele prietenului , si mai mult pentru a ma vedea cu el
   insa , in momentul in care ne-am apropiat de stadion si am inceput sa aud scandarile galeriei rapidiste ,talangile si trompeta lui tudorica am inceput sa vibrez din tot corpul , mi s-au muiat picioarele si am inceput sa tip , de nebun , lozinci rapidiste (pe strada)
   virusul din mine a iesit din letargie , iar ulterior mi s-a facut rusine pentru incercarea de-a trada rapidul !
   dar cei pe care rapidul i-a dus spre culmile carierii , cum o pot face ?
   hai sa zic , pe schumacher il pot intelege .durerea concederii este prea proaspata , pentru a putea sarbatori acum cu echipa.
   pe ceilalti insa , pe care rapidul i-a facut “oameni , nu-i pot intelege
   fara rapid , mai ajungea d.n sa joace in europa si sa cistige sute de mii / milioane ?
   si in anul promovarii , crede cineva ca a jucat pe gratis ?
   avind in vedere toate peripetiile organizatorice ale academiei rapid , haituita de nemernicii manoliu et.comp , de nenorocitii de la cca dar si de presa doritoare de scandal , ,s-a declarat tot timpul ca nu primeste nici un ban de la academia.
   dar nu s-a jurat ca joaca pe gratis !
   in fine , nu are rost sa mai insistam pe acest subiect
   eu , cred, ca am fost primul dintre suporteri care am avut curaj sa sustin pe acest sait , ca pentru mine NICO nu mai exista .
   exista jucatorul dumitru niculae , cu merite uriase in reinvierea rapidului , dar care a taiat in carnea vie a suporterilor atunci cind ne-a parasit cind ne era lumea mai draga
   dpdv al nostru , e ca si cum ne-a facut cineva operatie pe cord deschis , fara anestezie !
   v.m. , la fel .cine era el si unde ajungea in viata daca nu se consacra la rapid ?
   mi-as dori din tot sufletul sa fiu nevoit , intr-o zi , sa ma scuz pentru vorbele mele , daca celor doi le-ar reveni mintea la cap.
   HAI RAPID , PINA LA MOARTE SI INCA O ZI IN PLUS !!

   1. nico

    Ai dreptate 100 %. Îmi permit sa fac o comparație cu ce s-a întâmplat după finala câștigată cu Jiul in ’72 si Dumitru a trecut la Steaua. Si atunci s-a spus “Liță a devenit fotbalistul Ion Dumitru”.

 3. Costin1923

  Salut George,

  Un comentariu scurt la ce ai spus,,,,așa – i în viața,,,,, Nu trebuie sa ne mai mire nimic…… important este că am renăscut și creștem frumos…..HAI RAPID

  Mulțumesc.

 4. Costin1923

  Salut,

  Îmi doresc să se poată organiza un meci de retragere a Echipei de EUROFANTASTICI…….poate o idee de viitor.
  Toți cred că merită un ultim meci pe noul Giulești ( când va fi gata….. bineînțeles )
  Toți merită o retragere și un eveniment de o asemenea anvergură.

  Mulțumesc.

 5. George

  O ultima observație referitor la Nico și Cristi săpunaru… Au cerut FALIMENTUL RAPIDULUI…. ASA DE MULT IUBESC EI RAPIDUL…. Noi suporteri prin simplu fapt ca ne cumpărăm bilet la meci ajutam rapidul… Ei toți dar TOȚI Copos, Vama, lucesti, Pancu, Nico, Vasile, ect ect au CISTIGAT DE LA RAPID UNI PERFECT ACOPERIȚI PT BANI CISTIGATI ALȚI (COPOS)…. Sa îmbogățit și de pe urma RAPIDULUI….. SPUNEA NICO CA PANCU ESTE FRATELE LUI MAI MARE…… ASA ÎȚI RESPECȚI FRAȚI NICO?

 6. dan

  de mult timp nu mai urmaresc meciurile de fotbal, dar cand am vazut ca e meciul de adio al lui Pancone……nu m-am putut abtine. Pancule – mult succes! Hai Rapid!

Leave a Reply