COMING HOME

Rapid se întoarce acasă, după cinci zile în care jucătorii și staff-ul, împreună cu familiile, și-au încărcat bateriile în stațiunea Neptun, de pe Litoral.

Chiar dacă programul a fost extrem de lejer, fiecare fiind liber să își stabilească modul în care își petrece timpul liber, Schumi i-a ținut în formă pe băieți cu o alergare de 50 de minute, pe plajă, în fiecare dimineață.

Soarele, bronzul, berea, tenisul de picior, socializarea, cântecele rapidiste, dar mai ales voia bună și relaxarea au fost principalele ingrediente ale unei vacanțe ce a avut rolul de a unii și mai mult grupul rapidist, fiind totodată și o răsplată pentru sezonul perfect încheiat cu promovarea în Liga 3.

Urmează două zile libere, iar de luni se va intra în programul normal de antrenament, când jucătorii se vor readapta la efort, pregătindu-se pentru primul meci amical, cel cu FC Argeș, dar și pentru cantonamentul montan.

Sezonul va începe oficial pe 1 august, atunci când Rapid va disputa primul tur al Cupei României, iar între 3 și 13 august va merge în Turcia, în cel de-al doilea cantonament al verii.

Campionatul ligii a treia va debuta pe 25 august, când Rapid va începe lupta pentru promovarea în Liga 2.

 

2 Responses

Leave a Reply