CĂTĂLIN OANEA, PRIMUL TRANSFER AL IERNII

Rapid București a început campania de achiziții cu un jucător de mare viitor, om de bază la liderul din Liga 2, Sportul Snagov.

În ciuda vârstei foarte fragede, Oanea (19 ani) s-a impus ca titular în echipa ilfoveană, unde a jucat în 16 meciuri dintre cele 21 ale primei părți din L2.

Oanea a semnat cu Rapid un contract valabil timp de un an și jumătate, urmând a-l avea concurent pe postul de fundaș stânga pe Alin Demici, ambii jucători având sub 20 de ani, ceea ce le oferă un avantaj, în Liga 3 fiind obligatorie prezența pe teren a doi jucători născuți în 1999 sau mai târziu.

“Pentru mine este o onoare foarte mare să îmbrac tricoul unui asemenea club, cum este Rapidul, și le promit tuturor că voi da totul pentru a-i face fericiți pe minunații suporteri rapidiști”, a spus Oanea pentru fcrapid.ro

Cătălin s-a născut la Bacău, unde a și făcut junioratul, transferându-se în vara lui 2018 de la Aerostar la Sportul Snagov.

Bun venit în #FamiliaRapid, Cătălin Oanea!

 


3 Responses

 1. George

  Bună seara, bănuiesc ca este un jucător care ne poate ajuta…. Pararea mea este ca cu astfel de jucători (ma refer la virsta) ar trebuie semnate contracte pe perioade de timp mai mari cu anumite clauze…. Bine ai venit și succes….

  1. liviu k.

   seara buna ,
   nu cunosc valoarea acestui oanea (deh , nu urmaresc meciurile snagovului)
   , si sper ca staff-ul rapidului stie ce face.
   intrebarea este daca el poate juca si pe alte posturi (de exemplu fundas dreapta , stoper
   sau mijlocas la inchidere)
   eu unul , am fost f.multumit de demici , din momentul in care s-a titularizat .
   in plus , cum pot fi folositi , ambii , in cadrul limitei impuse pentru sub 20 de ani , daca nu exista o plurivalenta , cel putin la unul din ei?

Leave a Reply