CĂTĂLIN HLISTEI ESTE NOUL JUCĂTOR AL RAPIDULUI

Rapid continuă seria transferurilor cu un jucător ce a impresionat în turului sezonului de Liga 2, fiind considerat cel mai bun mijlocaș stânga, conform datelor InStat.

Cătălin Hlistei (24 de ani) a fost unul dintre “motoarele” echipei Sportul Snagov, liderul ligii secunde, reușind să înscrie de 7 ori în cele 21 de meciuri disputate pentru ilfoveni.

Născut la Arad, ca și Amir Jorza, a început fotbalul la UTA, evoluând la echipa mare între 2013 și 2016, în Liga 2, perioadă în care a marcat 33 de goluri în 82 de meciuri.

A urmat transferul în prima ligă, la Pandurii Târgu Jiu, pentru care a marcat o dată, într-o partidă cu Poli Timișoara, însă din cauza problemelor gorjenilor, Hlistei a revenit la UTA, pentru care a marcat 8 goluri în 25 de meciuri, în sezonul trecut.

Din vară, Hlistei a ajuns la Snagov, cele 7 goluri reușite făcându-l golgheterul echipei.

Chiar dacă au existat oferte și din prima ligă pentru el, Cătălin a preferat Rapidul.

“Am ales Rapidul pentru ceea ce reprezintă acest club în România. Chiar dacă acum este în liga a treia, gândul meu este doar la promovare și sper ca într-un an și jumătate să sărbătorim promovarea în primul eșalon. Am urmărit mereu cu plăcere Rapidul, am și referințe bune de la prietenul meu Amir Jorza, și abia aștept să începem treaba”, a spus Hlistei pentru site-ul oficial.

Hlistei este cel de-al patrulea transfer al iernii, după Cătălin Onea (Sportul Snagov), Alin Turbatu (Oltenița) și Robert Băjan (Viitorul Constanța), dar suprizele vor continua și în perioada următoare.

Reunirea lotului va avea loc mâine, de la ora 12, la baza Coresi, iar sâmbătă, de la ora 13, Rapid va disputa primul meci amical al iernii, împotriva lui Carmen București.

 • Nume: Cătălin Florin Hlistei
 • Data și locul nașterii: 24 august 1994, Arad
 • Înalțime: 178 cm
 • Greutate: 70 kg
 • Post: mijlocaș stânga
 • Valoare transfermarkt: 250.000 euro

A jucat la:

 • 2013-2016: UTA (L2) 82 meciuri / 33 goluri
 • 2016-2017: Pandurii (L1) 23 meciuri / 1 gol
 • 2017-2018: UTA (L2) 25 meciuri / 8 goluri
 • 2018-2019: Snagov (L2) 21 meciuri / 7 goluri

7 Responses

 1. George

  Bună ziua, sper și îmi doresc ca totul sa fie ok….. Ceea ce am transferat pina acum este peste ceea ce au plecat…. Succes celor noi veniți succes RAPID….

 2. liviu k.

  in sfirsit , un mijlocas ofensiv talentat ,cu experienta , si un bun marcator (cel putin la nivel de liga 2-a)
  nu intimplator provine de la snagov (fostul club al lui angelescu) , club care , se pare , se confrunta cu mari probleme financiare !
  in momentul in care angelescu a parasit “proiectul” snagov (constatind ca nu are viitor) , clubul respectiv a intrat in degringolada (cel putin financiara) si pierde jucatori .
  nu intimplator dl.angelescu vorbea , intr-un interviu , de un sistem inedit de actionariat la rapid care sa nu permita o degringolada financiara in cazul in care un actionar hotareste sa se retraga
  cred ca aici este “mina” avocatului radu nicolescu , un reusit avocat in lumea afacerilor ,”uns cu toate alifiile” intrat in proiectul rapid ,in cuplu , cu ovidiu burca (cei doi dezavuati , dupa mine pe nedrept , de dumitru niculae )

 3. andreW

  după ce se cristalizează echipa, așteptăm actualizarea paginei cu lotul, pozele și toate celelalte.
  când aducem un jucător nou, ar fi bine ca a doua zi să-l vedem și la ochi, bust și cu brațele încrucișate.

 4. andreW

  după ce se cristalizează echipa, așteptăm actualizarea paginei cu lotul, pozele și toate celelalte.
  când aducem un jucător nou, ar fi bine ca a doua zi să-l vedem cum ne zâmbește de la bust în sus.

  1. liviu k.

   mac, nu-mi dau seama daca vrei sa sugerezi ceva cu asta ?
   varianta mea este ca de acolo se pot lua jucatori mai usor avind in vedere ca ,din cite am auzit / citit , au probleme financiare
   echipa este in propietatea unui oarecare catalin rufa care a facut din ea un fel de circ ambulant cu sedii in diverse orase , unde se cauta ajutor financiar de la autoritatile locale (rm.vilcea , resita , snagov)
   si cu toate astea echipa ocupa , dupa 21 de etape (19+2) , primul loc !!.
   de aici trag concluzia ca sunt destul de multi jucatori bunicei acolo
   se pare ca daca reusesc promovarea in prima liga , echipa va fi din nou mutata , de data asta la mangalia (!!!)
   daca ai alta varianta (informatie) spune-ne si noua , dar fatis

 5. E Mac vom vedea si cu toata aceasta tevatura, sint multi si vom vedea citi sunt in stare sa faca ceva la Rapid. La seria noastra cred ca e de ajuns.Asa a zis cei din club.Oricum ai da ei sunt in liga a 2 a.Nu au concurenta la promovare la ce sa aduci vedete si cer salarii nu vin degeaba.

Leave a Reply