BILETE PENTRU ULTIMUL MECI PE GIULEȘTI

Chiar dacă inițial pare o partidă facilă,  întâlnirea Rapidului cu ACS Înainte Modelu, de sâmbătă, 24 noiembrie, ora 17:30, capătă conotații istorice, deoarece va fi ultimul meci al giuleștenilor pe actualul stadion “Valentin Stănescu”, sau Giulești, cum este cunoscut de toți rapidiștii, înainte de startul lucrărilor de modernizare.

Un alt moment emoționant al acestei partide va fi reprezentat de retragerea oficială a lui Daniel Pancu (41 de ani), o adevărată legendă în fotbalul românesc, cel care a anunțat că își va pune “ghetele-n cui” odată cu ultimul meci al Rapidului pe Giulești, astfel încât vom avea ocazia să îl aplaudăm pentru ultima dată din postura de jucător pe cel care ne-a adus atâtea bucurii.

Aceste două motive, împreună cu alte surprize pregătite de clubul Rapid, ar trebui să umple până la refuz stadionul ce ne-a fost casă timp de 79 de ani, de la inaugurarea acestuia în 1939.

Începând de astăzi, pe site-ul Eventim.ro (AICI) și la partenerii Eventim (OMV, Vodafone, Germanos, Cărturești, Humanitas și Orange), puteți achiziționa bilete pentru partida cu ACS Înainte Modelu.

Pentru acest meci nu se vor comercializa bilete la Tribuna Oficială și Tribuna 0.

Prețurile biletelor sunt cele standard:

 • Peluza Nord: 8 Lei
 • Tribuna a II-a: 12 Lei
 • Tribuna I: 15 Lei

Vineri și sâmbătă, biletele vor putea fi achiziționate și de la casele de bilete de la stadionul Giulești, după următorul program:

 • Vineri, 23 noiembrie, între orele 16:00 și 20:00 (o casă)
 • Sâmbătă, 24 noiembrie, între orele 12:00 și 18:30 (o casă)
 • Sâmbătă, 24 noiembrie, între orele 15:00 și 18:30 (patru case)

Accesul în stadion se va face începând cu ora 16:00.

Biletele pentru acest meci vor avea imprimate un mesaj special al lui Daniel Pancu.

Ne vedem pe sâmbătă pe stadion!

13 Responses

 1. liviu k.

  MEREU UNUL DINTRE VOI , MINDRU DE DESTINUL MEU !
  emotionant motto-ul lnscris de pancu pe biletele pentru meciul cu modelul .
  dar eu unul am ajuns la concluzia ca acest motto ma poate reprezenta f.bine si pe mine , si , probabil. pe foarte multi dintre rapidisti , mai vechi sau mai noi .
  cei ce nu se pot identifica cu acest motto , probabil ca nu sunt rapidisti pina la capat ( !?)
  daca poti parasi corabia atunci cind e mai multa nevoie de tine ,pentru niste orgolii exagerate sau interese inguste , inseamna ca nu esti rapidist pina la capat .
  celor care au rezerve fata de calitatea jocucui echipei in acest sezon ,sau cu aspectele nebuloase privind actionaratul rapidului de azi le recomand o anumita terapie !
  eu unul , intru aproape zilnic pe youtoube si revad istoria rapidului , golurile si meciurile de aur si multumesc lui dumnezeu ca rapidul exista
  le recomand aceasta terapie si domnilor d.n si v.m

  1. liviu k.

   ah , era sa uit .
   ni se anunta ca la acest meci nu se vor comercializa bilete la tribuna 1 si la oficiala !
   probabil ( e o simpla supozitie a mea) ca ni se pregateste un spectacol emotionant cu participarea a cit mai multi din legendele rapidului , care ar urma sa umple aceste sectoare ( ??)
   domnii mai sus amintiti de mine , ar face bine ca macar in ceasul al 12-lea , sa fumeze “pipa pacii ” si sa fie prezenti , chiar si in tribuna , daca nu mai vor sa fie pe teren .
   de asemenea , rog echipa tv a rapidului , sa transmita si sa inregistreze TOT. ABSOLUT TOT !
   RAPIDISTI , PREGATITI-VA BATISTELE !

   1. liviu k.

    ma surprinde ca nimeni nu se baga sa comenteze cele scrise de mine !!??
    iata insa , ca tot ce am intuit azi dimineata (in zorii zilei) s-a dovedit a fi real !!!
    conform gsp au fost invitati (de onoare) la acest meci de adio giulesti , zeci de fotbalisti de aur din istoria rapidului , inclusiv cel ce pe antetul cubului , figureaza , inca , ca presedinte :daniel niculae !!!

 2. George

  Pt noi cei care iubim cu adevărat rapidul este încă o fila din istoria frumoasa a RAPIDULUI…. DN, VM, CS, AU CISTIGAT BANI ȘI TOT ODATĂ SIAU FĂCUT UN NUME IMBRACIND ACEST TRICOU…

 3. nico

  Chiar daca vremea este cum este, voi fi in tribuna, caci momentul este cu adevarat unic. Am mers prima oara “pe” Giulesti prin 1962 (daca mi-aduc bine aminte) si de-atunci am ramas “inoculat” cu microbul Rapidului. De la Macri, Ozon, Greavu, Puiu, Niki, Rica, Teo, Neagu, Rada, Stelian, Goanta, si cati altii….pana la Pancu, Sapunaru, Niculae…cat timp a trecut…Cu victorii, cu cupe si campionate castigate, cu infrangeri dureroase si convulsii incredibile…Cine e cu adevarat rapidist trebuie sa-si puna haine groase, fular visiniu si sa vina ultima data in tribunele istoriei. Alta ocazie nu va mai fi !

 4. Alexandru

  Faceți tot posibilul și dați partida și pe canalul de Youtube pentru rapidiști din Italia și din întreaga lume e interes major. Forza Rapid

 5. Scorpionul1923

  Viata m-a dus departe rău dar sâmbăta voi fi prezent în bătrânul Giulesti la locul meu din tribuna a doua sperând să-mi revăd cati mai mulți din vechii prieteni rapidisti. Asa cum am fost prezent la renașterea noastra in primul meci de pe teren propriu în liga 5 cu Mișcarea CFR, apoi la prima apariție în Giulesti a Academiei în liga 4 și la primul meci în liga 3 anul acesta, voi fi prezent și la ultimul bal. Ultimul bal în hainele vechi, pentru ca Printul Rătăcitor știu ca nu își va schimba năravul nici în noile haine pregătite pentru marele bal din 2020 spre disperarea dușmanilor nostri, rămânând la fel de imprevizibil și fermecător ca întotdeauna, autentica pata de culoare într-un campionat altfel cenușiu și steril în absenta lui și a “frumosilor nebuni” care îl însoțesc la orice pas, pe orice stadion, în orice colt de lume. Hai sa fim iarăși noi înșine, cât mai mulți, sa le mai dam o palma răsunătoare pe obrazul gros celor care ne vor disparitia. De parca ai putea înăbuși asemenea visare precum este legenda noastră vișinie…

 6. andreW

  sămbătă este un meci istoric nu numai pt. noi, ci și pt. modelul, ca parteneri de joc.
  așa că modeliștii își vor da și sufletul pe teren, conștienți că sâmbătă, 24 noiembrie 2018, vor avea unicul meci care va conta în viața lor.
  la fel ca rapidistul dan alexa, primul român care a dat gol pe național, gol ce îl fixează în istorie.
  pentru că primul contează, dezvirginatorul, în rest e cu bani.
  așa că mie îmi e frică, noi ne gândim la chermeza de după, atenție mare la modeliști.

Leave a Reply