BILETE, PENTRU MECIUL DE SÂMBĂTĂ

Rapid joacă sâmbătă, 1 septembrie 2018, în deplasare, cu SC Popești-Leordeni, în etapa a II-a a campionatului ligii a treia, de la ora 17:00, pe stadionul Intergaz.

Pentru galeria Rapidului s-au pus în vânzare 160 de bilete, la prețul de 50 lei, din care s-au vândut deja 70 de bilete.

Rapidiștii ce locuiesc în Popești-Leordeni pot intra gratis, cu buletinul, în limita a 200 de invitații gratuite, oferite de conducerea gazdelor.

Programul caselor de bilete de la stadionul Intergaz, din Popești-Leordeni, este:

 astăzi, 30 august  între orele 13:00 – 20:00
 mâine, 31 august  între orele 12:00 – 20:00
 sâmbătă, 1 septembrie  închis.

4 Responses

 1. andreW

  50 lei?
  dar de ce nu 100 sau 1000 de lei?
  mi se pare o inițiativă absolut josnică, îndreptată împotriva celor pentru care și 8 lei contează, așa cum sunt majoritatea băieților noștri.

 2. liviu k.

  salut andrewW,
  eu asta astept , sa-i revad aici , la noi acasa , pe sait-ul clubului nostru iubit , pe toti cei care ne-am batut aproape un an cu clonele inventate de dusmani (cu precadere asazisi rapidisti)
  deocamdata subiectul abordat de tine e mai putin relevant
  era clar de mult ca echipe mici fara suporteri , si mai ales cu “stadioane “de 500-1,000 de locuri , vor incerca sa santajeze dragostea suporterilor rapidului
  imediat dupa stabilirea tintarului ligii 3, am intrbat pe aici unde joaca acasa acasa fcsb 2 ?
  speram ca gigi becali sa gindeasca altfel si , daca regulamentul ar permite , meciul respectiv (15/09) sa se joace pe giulesti sau pe un alt stadion care sa permita prezenta la meci a cit mai multi repidisti

Leave a Reply