BILETE PENTRU MECIUL CU TUNARI

Duminică, 11 noiembrie 2018, de la ora 14:00, pe stadionul Giulești, Rapid primește vizita uneia dintre cele mai bune echipe din seria a II-a a Ligii 3, CS Tunari.

Începând de astăzi, puteți achiziționa bilete pentru meciul de duminică, de pe site-ul eventim.ro (AICI), dar și de la partenerii acestora, OMV, Germanos, Humanitas, Orange, Vodafone și Cărturești.

Casele de bilete vor fi deschise sâmbătă și duminică, după următorul program:

 • Sâmbătă, 10 noiembrie 2018: între orele 12:00 și 18:00 (o casă)
 • Duminică, 11 noiembrie 2018: între orele 10:00 și 15:00 (trei case)

Accesul în stadion se va face începând cu ora 12:30.

Prețul biletelor este cel standard:

 • Peluza Nord: 8 lei
 • Tribuna a II-a: 12 lei
 • Tribuna I: 15 lei
 • Tribuna 0: 50 lei
 • Tribuna Oficială: 50 lei

Ne vedem pe stadion!

 

2 Responses

 1. CASTRAVETE

  Referitor la articolul magraonului Udrea din Prosport, pe site FZR s-a dat un raspuns calificat care mai linisteste apele printre ceisperiati de ziaristul prea mult bronzat.

  bendfella
  Forza RAPID
  Mesaje: 1446
  Membru din: Mar Mai 29, 2007 6:49 pm
  Contact: Contactează pe bendfella
  Status: Neconectat
  Re: Zvonuri, probleme, barfe…
  Mesajde bendfella » Mie Noi 07, 2018 1:37 pm

  PItyCU scrie:
  https://m.prosport.ro/sport-life/special/exclusiv-actionarul-fantoma-victor-angelescu-actiuni-noul-rapid-omul-prezentat-zarva-mare-drept-proprietarul-40-club-detine-realitate-nimic-vezi-documentul-adevaratii-patroni-explicatie-actionarul-17600505

  Matei Udrea e imbecil. La societatile pe actiuni (cum e Rapidul), nu e obligatoriu ca actionarii sa fie inregistrati la Registrul Comertului, ci numai in registrul actionarilor intern, tinut de societate.

  Acel shareholders’ agreement de care vorbeste Angelescu e un instrument uzual in mediul business din care provine el si stabileste diverse mecanisme de protectie a actionarilor si de functionare a societatii.

  Asta nu exclude posibilitatea ca informatiile pe care le livreaza Angelescu in presa sa nu fie complet reale, dar premisa lui Udrea e gresita, dovedind din nou cu succes ca e un jurnalist de cea mai joasa speta.

  1. liviu k.

   nu sunt om de afaceri , nu inteleg toti termenii folositi in aceasta luare de pozitie (“shareholders “) , dar stiu ca mai peste tot (cluburi de fotbal si nu numai) investitorii nu investesc in actiuni (inregistrate cu sume nominale mai mult decit modice ) ci sub forma de credite acordate !
   becali, in sine, se joaca cu actiunile fcsb , virindu-le pe la toti nepotii si verii , pentru ca el este inregistrat in actele firmei drept creditor cu sume de milioane de lei !
   acum vreo 2-3 ani , dupa citeva sezoane bune in europa + vinzari de jucatori pe multe milioane de euro , s-a scris in presa ca becali a golit visteria fcsb , retragindu-si cca 40 de milioane pe care clubul i le datora !!( nu mai tin minte daca era vorba de ron sau euro)
   cam asa se lucreaza peste tot si probabil ca asta este situatia si in cazul lui angelescu , chiar daca creditarea clubului s-a facut nu direct ci prin “redivivus”

Leave a Reply