BILETE PENTRU MECIUL CU TULCEA

Sâmbătă, 8 septembrie, de la ora 19:30, Rapid are nevoie de o victorie împotriva ultimei clasate din seria a II-a a Ligii 3, Delta Dobrogea Tulcea.

Începând de astăzi, puteți achiziționa online bilete pentru meciul cu tulcenii, de pe site-ul Eventim (AICI) și de la partenerii acestora, Vodafone, Orange, Humanitas, Germanos, Cărturești și OMV.

Prețurile biletelor sunt următoarele:

 • Peluză: 8 lei
 • Tribuna a II-a: 10 lei
 • Tribuna I: 15 lei
 • Tribuna 0: 50 lei
 • Tribuna Oficială: 50 lei

Programul caselor de bilete este:

 • Joi și vineri, 6 și 7 septembrie, între orele 16:00 și 20:00 (o casă)
 • sâmbătă, 8 septembrie, între orele 16:00 și 20:30 (trei case).

De asemenea, încă puteți cumpăra abonamente, de pe site-ul eventim.ro (AICI) sau de la stadionul Giulești, tot după programul de mai sus. Abonamentele cartonate vor putea fi schimbate cu cele plastifiate (card).

 

19 Responses

 1. Victor

  Buna ziua,

  In legatura cu schimbarea Abonamentelor cartonate cu cele plastifiate (card), unde se poate face aceasta schimbare?

  Va multumesc anticipat.

  1. Alex Paraschiv

   La casele de bilete, în timpul programului rezervat vânzării biletelor pentru meciul de sâmbătă. Joi și vineri, între 16-20, și sâmbătă, între 16-20:30.

 2. George

  O veste proasta (acum citeva minute Nico a declarat iarăși ca nu va reveni la RAPID decit dacă av Niculescu și Burca nu vor pleca de la club…..) sincer avind în vedere bilbele făcute de cei doi în cursul anului trecut cred ca soluția corecta ar fi ca cei doi sa facă acest pas…. Sa se retragă… Nico a făcut și mai poate face mult bine RAPIDULUI…. Dacă se poate as dori ca aceasta poziție sa fie comunicata factoriilor de decizie…. Nu este doar ceea ce cred eu…. Este părerea a fff multor suporteri…. Dacă nu se va intimpla acest lucru este ffff posibil ca mai devreme sau mai tirziu suporterii sa ceara clar și ferm sa se facă acest pas REVENIREA LUI NICO…. Poate va da cineva un răspuns la aceasta situație…

  1. P. F.

   Nico știe că Burcă are 30% din acţiuni şi mai ştie şi cine este în spatele lui Burcă spune de Pancone că trebuia să plece cu el dar de Noi Rapidiştii care nu plecăm nu spune ce FĂCEAM DACĂ PLECA ŞI PANCONE

 3. George

  Pancu nu putea sa facă acest pas!!!! Este clar ca Nico a vrut sa forțeze mina dacă și Pancone pleca…. Sper și îmi doresc sa se pună capăt acestei lupte pt putere și BANI…. DE NOI NIMĂNUI NU LEA PASAT…

 4. P. F.

  Pt. Nico :eu l’am dus pe Goanță (băiatul lui Nicu Turcu R.I.P) pe Giuleşti de mână şi nu pot să spun decât atât Arta Compromisului. Îi controlezi mai bine din interior aşa de afară nu faci nimic.Se strică tot,ai uitat tu ai spus Ei de Noi şi Noi de ei asta frate este Arta Compromisului!!!

  1. P. F

   Știe Nico la ce mă refer 30% procente pt. Burcă. Din cauza asta nu joacă nici echipa se strică tot dacă se rămâne la ori EU ori ei !!! Nu primeşti ajutor chiar gratis de la nimeni ştie Nico EI de noi şi NOI de ei

  2. liviu k.

   george ai reusit intr-o singura propozitie sa sintetizezi tot miezul problemii !
   mie mi-ar lua multe fraze sa spun ceea ce cred
   este vorba de un santaj prin care d.niculae (eu unul am incetat de al adula , deci pt mine el nu mai este nico) doreste sa ramina unicul factor de decizie , desi rolul avocatului nicolescu si implicit a lui burca ( cei doi au venit “la pachet”) este mult mai mare decit inteleg unii suporteri
   nu as vrea sa detailez , pentru ca as da apa la moara dusmanilor!
   intrati un pic pe net , cititi tot ce se stie de av. nicolescu , vedeti pe cine reprezinta , si poate ve-ti intelege mai mult !
   prin comportamentul lui ,d.niculae sterge cu buretele f.mult din ceea ce a facut la rapid
   atentie : am spus la rapid si nu pentru rapid , si nu dintr-o greseala de exprimare !
   vorba cuiva pe aici :pentru ce a facut la rapid a fost remunerat (destul de bine)
   nu a facut nimic pe gratis

 5. George

  Tot ceea ce se intimpla nu face deloc bine RAPIDULUI…. TOATE aceste discuți referitoare la plecare, revenirea lui Nico nu fac de cit sa fie bucurie mare în rindul dușmanilor care își rid în barba și se bucura de situația creeata eu nu vad decit doua variante de rezolvare :unu se discuta clar FERM CU CEEA CE CERE NICO ȘI SE PUNE ÎN APLICARE CEREREA LUI ÎNDEPĂRTAREA CELOR DOI…. SAU TREBUIE DISCUTAT TOT LA FEL DE FERM ȘI CU NICO LAMURITA PROBLEMA DE CE NU SE POATE ÎNDEPĂRTAREA CELOR DOI ȘI NUMIREA UNUI PREȘEDINTE CARE SA SE OCUPE DE TOT CEEA CE ÎNSEAMNĂ RAPID. Asa boala lunga moarte sigura… Nu trebuie judecat cu jumătăți de măsură… Asa nu aduce nimic bun în viata RAPIDULUI….

  1. Nicolae

   Oare cine o fi,ma intreb si eu,problema este ca acum cand sunt bani nu mai pleaca Burca sau Niculescu,avocat sa inteleg.Probabil ca fac multe cei doi,dar observ ca fac multe greseli.
   Daca nu te pricepi lasa frate pe altii.
   Referitor la echipa e bine ca a venit Draghia,dar ce facem pe linia de fund,acolo sunt ceva probleme,in special cand nu joaca Maftei.
   Consider ca s-au facut greseli mari cand i-au trimis la plimbare pe Stancu si Dumitrescu.

  2. rapitrist1923

   DACA LE STITI VOI PE TOATE, SPUNETI FRATE! DE CE DRACU SA MAI CALCAM CA PROSTII PE STADION! CA ASA CUM STAU LUCRURILE NE IMBATAM CU APĂ RECE! RAHAT PERFORMANTE!

 6. Fratilor fiecare, cred vorbiti pe limba voastra.Tot tacimul acesta este pt bani si putere.Nico dorea si bani, ca a simtit impreuna cu primarul Tudorache ca la mijloc bani de la bugetul statului sunt multi, Pancone la fel a zis si el de ce sa nu maninc si eu din cascaval ca de,el este imaginea clubului,si prin faptul ca la decizii nu s au inteles si oamenii lor, Nico a spus Pa si comunicare prin presa iata a spus nu pleaca oamenii care nu i plac nu vine.Punct.Ce se va intimpl?Simplu.Nico asteapta momeala rezultate slabe si ataca la tv de Sport si spune”am avut dreptate!”si va exiata tabere pro si tabere contra.Nico asteapta marele idol al Rapidului.Asta se va intimpla.Burca are 30%se retrage pleaca si Angelescu intreb mai sta si primarul Tudorache in asemenea schema sau Nico va deveni patron.Intreb si eu

 7. rapitrist1923

  NICO E UN FEL DE GRINDEANU, PONTA, TUDOSE SI FIREA! URINEAZA PE TOT CE FACUSE DIN EL O LEGENDA A RAPIDULUI! RUSINE PT SANTAJUL ASTA ORDINAR, NICO!

 8. rapitrist1923

  SI BURCA SI PANCU TI-AU INTINS O MANA IAR TU FACI PE COPILUL IMBUFNAT! CE VREI SI NU ITI CONVINE DE FAPT? E VORBA DE BANI, FUNCTII?

 9. rapitrist1923

  CA SA PROMOVEZE, RAPID ARE NEVOIE DE NISTE JUCATORI, ANTRENORI ȘI, IN CURAND, SI DE… SPECTATORI DACA O TIN ASA! IN LIGA A 4-A MISCAT UN PIC, DAR TOT IN MOARTE CLINICA A RAMAS!

Leave a Reply