BILETE PENTRU MECIUL CU DACO-GETICA

După ce a trecut în fruntea seriei a II-a din Liga 3, Rapid luptă pentru un vis frumos, Cupa României, iar marți, va da piept cu cel mai greu adversar, cel puțin pe hartie, de la “restartul” din 2017.

În Giulești, va veni o echipă ce în sezonul trecut a jucat pe prima scenă a fotbalului românesc, Daco-Getica București, fosta Juventus București, ocupanta locului 11, în liga secundă.

Astăzi, s-au pus în vânzare biletele pentru meciul de marți, 11 septembrie, ora 19:30, la următoarele prețuri:

 • Peluză: 8 lei
 • Tribuna a II-a: 10 lei
 • Tribuna I: 15 lei
 • Tribuna 0: 50 lei
 • Tribuna Oficială: 50 lei

Deocamdată, biletele pot fi achiziționate de la Eventim (AICI) sau de la partenerii acestora (Vodafone, Orange, OMV, Humanitas, Cărturești și Germanos), iar de mâine, le puteți găsi și la stadionul Giulești, după următorul program:

 • luni, 10 septembrie, între orele 16:00 – 20:00 (o casă)
 • marți, 11 septembrie, între orele 16:00 – 20:30 (trei case)

De asemenea, tot în acest program, de la casele de bilete puteți achiziționa și abonamente (și puteți intra la o tombolă la care puteți câștiga trei echipamente oficiale de joc), dar le puteți schimba și pe cele cartonate cu carduri.

Abonamentele NU sunt valabile la meciul de marți, din Cupa României.

Vă așteptăm pe stadion, să ducem echipa spre șaisprezecimile competiției câștigate de 13 ori de Rapid.

5 Responses

  1. George

   Încă o data felicitări…. Sunt fff mulți tineri rapidisti care prefera sa vadă meciul la TV. Dacă mai reamintesc doar despre un singur meci (TELEVIZAT) În liga a 2 RAPID – PROGRESUL pe fostul 23 august 70 000 de mii record în EUROPA TIMP DE 25 DE ANI PINA LA NAPOLI – JUVE 82000. ȘI RECORD AL FOSTULUI STADION GHENCEA RAPID – PETROLUL 5-1…UN CARTONAȘ GALBEN LUAT DE POPESCU PT SFIDAREA ADVERSARULUI…. IAR VOR SPUNE COPII DE AZI AMINTIRI TATAIE, AMINTIRII… O fi nu spun nu doar ca generația mea am IUBIT și IUBIM RAPIDUL NECONDIȚIONAT fără sa înjuram proprii jucători…

 1. George

  Dacă nu cistigam ce isterie făceau Vasilica și ai lui pe acest sait… Asa… Avem o echipa cu jucători cu multa EXPERIENTA sunt și citiva mai tineri care pot creste… Dar trebuie căutați și crescuți în spiritul RAPIDULUI COPII CARE SA PUNĂ ȘI SUFLET… BRAVO ÎNCĂ O DATA. Un meci de nota 7…. Dar putem creste…

Leave a Reply