ATACĂM FINALA, CU PANCU ȘI NICO ÎN ATAC

Daniel Niculae si Daniel Pancu Rapid

Astăzi, pe Giulești, în nocturnă, avem penultima ocazie de a ne întâlni cu stadionul nostru istoric, înainte de a intra într-un proces lung de cosmetizare.

De la ora 19:30, Rapid luptă pentru un loc în finală cu FC Carmen, una dintre echipele bune ale Ligii a IV-a.

Veștile bune din lotul lui Constantin Schumacher sunt revenirile lui Daniel Niculae, cel care va face cuplu de atac cu Daniel Pancu, și cea a lui Alex Burlacu, care va lua loc pe banca de rezerve, pentru prima dată după accidentarea din meciul cu Asalt.

Câștigătoarea va juca marea finală, pe 9 iunie 2018, cu CSA Steaua, echipă ce a trecut de Comprest GIM, cu 2-0, în penultimul act, astfel că am putea asista la o nouă reeditare al derby-ului bucureștean Rapid – Steaua.

Parcursul Academiei Rapid până în semifinale a fost unul relativ ușor, cu victorii fără mari emoții, doar Romprim ținând puțin suporterii cu sufletul la gură, în turul 3.

  • 4-0 (turul 1) AS Atletico (L5) ag, Goge (2), F. Matei
  • 8-0 (turul 2) Milanneto (L5) A. Dumitru, A. Dumitrescu (5), F. Sandu, Burcea
  • 3-1 (turul 3) AS Romprim (L4) Duriță, A. Dumitrescu, Goge
  • 4-2 (sferturi) FC Tricolor (L4) Pancu, Olariu, Goge (2)

Câștigătoarea pe București are dreptul de a intra în sezonul viitor al Cupei României, în aceeași fază cu echipele de Liga 3.

Academia Rapid și Carmen s-au mai întâlnit de două ori în acest sezon, ambele câștigate de rapidiști, pe Giulești, 2-0, în tur (Iacob, Olariu) și 3-0, în retur (Pancu, Goge, Vlada).

La Carmen sunt legitimați foștii juniori rapidiști Narcis Ioniță și Costi Berechet, iar antrenor este un fost jucător al Rapidului, Adrian Matei.

Biletele le puteți comanda de pe Eventim.ro sau de la casele de bilete de la Giulești, case deschise începând cu ora 15:00 (una) și 18:00 (trei).

Vă așteptăm la meci!

Leave a Reply