ALIN LĂDARU NU VA MAI CONTINUA LA RAPID

Pentru a ataca promovarea în Liga 2, dar și pentru a încerca să facă un lot puternic în vederea sezonului următor din liga secundă, conducerea Rapidului pregătește câteva transferuri extrem de interesante, însă, așa cum se întâmplă peste tot, atunci când vin jucători noi, alții trebuie să plece.

Dacă dimineață am anunțat despărțirea de Andrei Dovleac, astăzi a reziliat contractul cu Rapid un alt jucător ce a jucat în Giulești din vara anului trecut.

Alin Lădaru, jucătorul de 29 de ani ce a prins doar 6 meciuri în acest sezon, nu va mai continua la Rapid.

Lădaru a jucat ultima partidă din acest sezon în etapa a IV-a, atunci când, intrat la pauza meciului cu FCSB 2 (2-0), s-a accidentat după numai cinci minute.

“Le urez rapidiștilor multă baftă și să ajungă cât mai repede în Liga 1”, a spus pentru fcrapid.ro fostul “șesar” al Rapidului.

Mulțumim, Alin! Multă sănătate și succes în carieră!

Sezonul 2018/19 – LIGA 3

 • Total: 6 meciuri / 0 goluri
 • Cupa României: 3 meciuri / 0 goluri
 • Liga 3: 3 meciuri / 0 goluri

Sezonul 2017/18 – LIGA 4

 • Total: 30 meciuri / 4 goluri
 • Cupă: 4 meciuri / 0 goluri
 • Liga 4: 26 meciuri / 4 goluri

 

7 Responses

 1. George

  Bună ziua și un an bun tuturor…. Nu vreau sa încep cu o critica dar din păcate nu am ce face…. La una din postările mele din luna noiembrie a anului trecut referitor la modul jenant de funcționare al acestui sait (publicarea cu intirzi ere sau de loc a mesajelor trimise) mi sa PROMIS (NI SA PROMIS) Ca acest aspect se va rezolva începind cu 01 12 2018…..suntem pe 05 01 2019…..si saitul funcționează la fel de PROST. De fapt nu funcționează…. Cit timp trebuie sa treacă pt a face ca acest sait sa fie unul NORMAL? AAAAAA Se spunea în răspunsul respectiv ca vor fi SURPRIZE FFF PLĂCUTE…. POATE SE VA PUBLICA ACEST MESAJ AZI ȘI SE VOR LUA ȘI MASURIILE POTRIVITE…. Asta pentru ca toți cei care IUBESC RAPIDUL sa poată dialoga CIVILIZAT….

  1. Alex Paraschiv

   George, site-ul nu funcționează prost deloc. Singura problemă ar fi moderarea, care se face manual, ceea ce întârzie puțin afișarea comentariilor.
   Se lucrează la noul site, care va fi disponibil în această lună și sperăm să rezolvăm și problema moderării.
   O zi bună!

 2. George

  Bună ziua, același răspuns la-m primit și în cursul luni noiembrie cind se dădeau ASIGURĂRII ca se va rezolva acest neajuns…. Spuneați atunci ca vom avea surprize fff PLĂCUTE…. MA mulțumesc și cu o funcționare NORMALA…. SA AUZIM DE BINE

  1. Alex Paraschiv

   Dureaza putin mai mult, deoarece este mai complex si a fost si perioada sarbatorilor, cand nu s-a lucrat. Dar ce nu e normal la cel de acum, in afara de mica intarziere cu care se afiseaza comentariile?

 3. Adrian Roman

  Scuze, stiu ca se da in principal cu hate-ul aici, dar eu voiam sa zic ca si site-ul actual mi se pare foarte misto (pentru Romania, pt liga a 3-a). Mereu e loc de mai bine, dar mi se pare ok structurat, cu niste informatii relevante si usor de vizualizat si de pe mobil si de pe laptop. Bafta cu noul site si multumiri pentru cum a mers actualul pana acum.

Leave a Reply