AGRICOLA BORCEA – RAPID 0-7

Rapid a revenit în “coasta” Sloboziei, reușind cel mai clar succes din acest sezon, 7-0, împotriva unei echipe bune a seriei a II-a, Agricola Borcea, ocupanta locului 5.

Fără Matulevicius, Lădaru sau Ilie, toți accidentați, dar și fără Bratu, suspendat, Pancone l-a trimis din primul minut pe teren pe Robinho, la primul meci ca titular, dar și pe tânărul Adrian Neacșu, cel care a făcut pereche cu Alex Iacob, în centrul defensivei.

Gazdele au folosit tot ce avut mai bun, inclusiv pe cei patru foști rapidiști, Cosmin Cristil, Daniel Burcea, Adrian Grigore și Andrei Moise, toți titulari.

Băieții noștri au început ofensiv, cu Alin Cârstocea în mare formă, acesta fiind faultat în careu, în minutul 25, însă Marian Vlada a ratat lovitura de pedeapsă, trăgând peste poartă.

În minutul 37, faza s-a repetat, cu Alex Burlacu faultat, dar de această dată Cârstocea a luat mingea și a deschis scorul de la punctul cu var, cu o execuție sigură.

Cu patru minute înainte de finalul primei reprize, același inspirat Alex Burlacu a centrat perfect, iar Vlada și-a luat revanșa cu o lovitură de cap, risipind emoțiile frumoasei galerii rapidiste, venită în număr mare la Borcea, chiar dacă meciul s-a disputat vineri, la ora 15.

După reluare, Rapid a zburdat pe teren, Vlada a făcut dubla, în minutul 60, Sergiu Jurj, intrat la pauză, a punctat și el de două ori (65, 76), Alin Cârstocea și-a definitivat meciul excelent cu un nou gol, în minutul 85, iar Mircea Manole a marcat primul său gol pentru Rapid, în minutul 87, stabilind rezultatul final, 7-0, scor ce îi apropie pe giuleșteni la numai două puncte de Unirea Slobozia, dar a îmbunătățit simțitor și golaverajul, care acum este 23-4.

Pentru Rapid urmează două meciuri pe teren propriu, cu Oltenița și Tunari, după care se va deplasa la Slobozia, pentru meciul cu Unirea.

 

7 Responses

 1. George

  Bună seara, se poate sa fi fost un prim pas spre acest drum pe care noi ni-l DORIM cit mai ușor de străbătut… Drumul care duce spre liga a2a. ….. Apoi spre prima liga…. FELICITĂRII ȘI HAI RAPID

 2. fzr

  Burlacu merita sa joace titular, centrează foarte bine, Neacșu ar trebui să joace în locul gafeurului Bratu, felicitări pentru victorie…hai Rapidu’!

 3. liviu k.

  nu-mi vine sa cred !
  o asemenea schimbare in numai 3 saptamini ?sa fie vraja lui panco , sau slabiciunea crunta a borcei ?
  urmeaza 2 meciuri acasa (oltenita si tunari)) si pe 17/11 meci direct afara la slobozia .
  2 victorii concludente (la scor , nu chinuite ) pe giulesti + victorie la slobozia ne-ar asigura o iarna linistita , as zice entuziasta
  optimismul , cred eu , ar putea revine pe giulesti
  HAI RAPID

 4. Rony

  Mie meciul nu mi-a plăcut, doar scorul. Mai trebuie lucrat. Prea multe poticneli la mijlocul terenului, mingea nu circulă suficient de bine.

 5. Liviule asa o romanul nostru, cind este o mare victorie zicem ca ca suntem lei,toate meciurile de acum pt Pancone inseamna daca mai ramine sau pleaca.Asta pina in iarna pt ca sper dupa sa se decida foarte serios cu conducerea echipei.

 6. cvp

  Echipa are nevoie de jucatori de valiare si un antrenor experimentat, Pancone e un sufletist, dar e incepator si are foarte multe de invatat!

 7. liviu k.

  revin cu stiri proaspete
  bomba mare la afumati (cei ce ne-au “chinuit” etapa trecuta ) , ei pierzind pe teren propriu cu 2-1 meciul cu tunari !
  noi avem meci cu tunari peste 2 saptamini (o saptamina inainte de meciul ff important de la slobozia) pe giulesti
  deci surprize sunt !
  pina una alta suntem neinvinsi
  HAI RAPID

Leave a Reply