ADRIAN GRIGORE A SEMNAT CU ACADEMIA RAPID

adrian dragos grigore academia rapid

Academia Rapid continuă să transfere jucători, reușind să îl aducă și pe Adrian Grigore, un mijlocaș dreapta în vârstă de 24 de ani.

Născut la Târgoviște, “Grig” a fost una dintre cele mai mari speranțe ale județului Dâmbovița, jucând la Chindia și FCM Târgoviște, unde a fost golgeterul echipei, întorcându-se în cele din urmă la primii.

În 2016, când juca în Liga a II-a, la Chindia Târgoviște, și era într-o formă excelentă, Grigore s-a accidentat grav la ligamentul colateral al genunchiului drept, într-un meci cu ACS Berceni și a trebuit să ia o pauză lungă, de șase luni.

În această vară, Adrian Grigore a refuzat mai multe echipe de liga a doua și a treia, preferând să joace în Giulești.

“Mă bucur că am semnat pentru Rapid. Oamenii de la Rapid nu se compară cu cei de la Chindia, condițiile de aici sunt peste cele de la Târgoviște și sper ca la vară să promovăm”, a spus mijlocașul ce a semnat un contract valabil un an și jumătate, însă poate deveni liber de contract în cazul în care Academia Rapid nu va promova în Liga 3.

Noul mijlocaș rapidist a debutat pentru echipa giuleșteană la Constanța, când a intrat la pauză și a marcat singurul gol al Academiei, în minutul 90, iar în partida cu FC Voluntari a fost titular, jucând 60 de minute.

Grigore nu a jucat în meciul cu Progresul 2005, însă va debuta oficial, cel mai probabil, la meciul de sâmbătă, cu Termo, de la ora 15, pe Giulești.

Adrian Grigore este cel de-al șaptelea transfer al iernii, după Vasile Maftei (FC Voluntari), Ionuț Voicu (CSM Iași), Ștefan Ciuculescu (Comprest GIM), Dragoș Petrișor (ACS Dănuț Coman), Ionuț Iova (Electroaparataj) și Marian Vlada (FC Afumați).

Leave a Reply