ACȚIUNI ALE JUNIORILOR RAPIDIȘTI

Juniorii Rapidului de la Centrul de Performanță, alături de Asociația Șansa Ta, au împărțit joi seara mâncare oamenilor nevoiași din zona Gării de Nord.

Tinerii giuleșteni, ce au participat pentru prima dată la o asemenea acțiune, au reușit să facă fericiți peste 100 de oameni ai străzii.

Ultimul eveniment la care vor participa rapidiștii înainte de vacanța de iarnă se va desfășura astăzi, la Sala Rapid, acolo unde va avea loc o festivitate de premiere a tuturor juniorilor și copiilor din cadrul Centrului de Performanță. Această premiere va fi făcută de către gloriile clubului nostru, ceea ce va reprezenta și o predare simbolică a ștafetei, în speranța că o parte din tinerii jucători ce reprezintă Rapidul la nivelul grupelor de copii și juniori vor îmbrăca cu succes tricoul echipei mari în viitorul cel mai apropiat.

 

 

4 Responses

 1. andreW

  bănuții trebuie cheltuiți cu rost, este f. bine că se fac acte de binefacere.
  progresul este o echipă bună care, cel puțin acasă, poate bate pe oricine, cu excepția rapidului.
  rapidul și progresul sunt, până la urmă, două echipe de tradiție ale fotbalului românesc.
  două echipe curate, civile.
  în retur, progresul joacă acasă și cu slobozia și cu afumații.
  dacă progresul joacă la valoarea lor și dacă au și puțin noroc (așa cum este în fotbal) și dacă “își doresc mai mult victoria”, cum se zice la interviuri, cred că progresul poate să dea o mână de ajutor rapidului.
  așa cum am mai spus,bănuții trebuie cheltuiți cu rost, este f. bine că se fac acte de binefacere, că bine faci, bine găsești.

 2. Michael baldovin

  Ma bucur pentru toti rapidisti viata de fotbalist nu anseamna numai sa fi cu nasu pe sus si sa dai autografe bravo noua tuturor rapidistilor an special celui care a venit cu ideaa asta la multi ani rapid

Leave a Reply